UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TEMSİLCİMİZ GALATASARAY DEPLASMANDA BENFICA'YA MAĞLUP OLDU!..

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TEMSİLCİMİZ GALATASARAY DEPLASMANDA BENFICA'YA MAĞLUP OLDU!..

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TEMSİLCİMİZ GALATASARAY DEPLASMANDA BENFICA'YA MAĞLUP OLDU!..

Benfica ile Lizbon'da karşı karşıya gelen temsilcimiz Galatasaray, önce 1-0 geriye düştü ardından Podolski'yle skoru 1-1 yaptı. Luisao'nun beklenmedik golüyle bir kez daha geriye düşen Aslan, 90+2'de yüzde yüzlük bir gol şansı yakaladı ancak Yasin'le bu fırsatı tepti.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Lizbon'da Benfica ile karşı karşıya geldi.

Benfica'lı taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Estadio da Luz'un tribünleri bomboş...

Gaitan, 3. dakikada oldukça şık çalımlarla Galatasaray kalesine doğru ilerledi. Yıldız oyuncu kaleyi çaprazdan gören bir noktadan şansını denedi ancak top farklı bir şekilde auta gitti.

Benfica 6. dakikada Jimenez'le bir kez daha tehlikeli geldi. Ceza sahası içerisinde çaprazdan kaleyi deneyen Jimenez'in şutu Muslera'dan döndü. Dönen topa Gaitan vurdu ancak isabet sağlayamadı.

11. dakikada Guedas, uzaklardan sert bir şut çıkardı fakat top farklı bir şekilde dışarı çıktı.

13. dakikada Chedjou, topu müsait pozisyondaki Burak'a göndermek istedi ancak topun şiddetini ayarlayamayınca Galatasaray gol pozisyonu oluşturamadı.

Galatasaray, en ciddi atağını 21. dakikada gerçekleştirdi. Ceza sahası içerisinde Podolski, topu Olcan'la buluşturdu. Olcan'ın şutu savunmadan döndü. 

Sneijer, 25. dakikada  ceza sahasının gerisinden kaleyi denedi, top Julio Cesar'ın ellerinde kaldı.

28. dakikada Luisao'nun büyük hatasında topu Burak Yılmaz aldı. Golcü oyuncu ceza sahası içerisinde şık bir şekilde ilk rakibini ekarte etti ancak savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı. Boştaki topa Yasin Öztekin vurdu ancak savunma araya girdi.

Hamza Hamzaoğlu, Denayer'in 39. dakikada rakibine arkadan yaptığı müdahale sonrası yedek kulübesinde sinirden küplere bindi.

Burak Ylmaz, 41. dakikada gördüğü sarı kartla Şampiyonlar Ligi'nde cezalı duruma düştü. Karşılaşmanın hakemi, 44'te ise Burak Yılmaz'ın topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle itirazlarda bulunan Gaitan'a sarı kart gösterdi.

İlk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'le başladı. 49. dakikada Sneijder, ceza sahası içerisinde Burak Yılmaz'a ortaladı. Golcü futbolcu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kafayla vurdu, top farklı bir şekilde dışarı gitti.

..Ve top ağlarımızda

52. dakikada Jonas Gonçalves, ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde kaleyi denedi. Top, Hakan Balta'dan sekerek ağlarla buluştu.

54. dakikada Kaptan Selçuk İnan, rakibine yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart gördü. Kaptan da Burak Yılmaz gibi cezalı durumuna düştü.

Podolski, Podolski, Podolski...

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, 58. dakikada Sneijder'ın pasında sol ayağıyla Benfica kalesine bir füze yolladı ve ağları sarstı. Skor şimdi 1-1...

Raul Jimenez, 63. dakikada ceza sahasının gerisinden sert bir şut çekti. Jimenez'in şutunda top az farkla auta çıktı.

Luisao vurdu, savunma resmen izledi!

67. dakikada köşe vuruşu sonrası top Luisao'nun ayağında kaldı. Tecrübeli oyuncu bariz bir şekilde kaleye baktı, ölçtü, biçti ağları sarstı... O esnada Galatasaray savunması golü adeta izledi.

Jardel, 71. dakikada Hakan Balta'nın sert müdahalesi sonrası yerde kaldı. Ceza sahası çizgisinin tam üzerinden serbest vuruş kazandı. Topun başına Gaitan geçti. Yıldız oyuncu topu yerden köşeye gönderdi, Muslera çok iyi bir refleksle topu kornere gönderdi.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu, 73'te iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Denayer ve Burak Yılmaz çıktı. İki oyuncun yerine Emre Çolak ve Umut Bulut dahil oldu.

79. dakikada Umut Bulut, Selçuk İnan'ın açtığı ortada ceza sahası içerisinde topa kafayla vurdu fakat isabet sağlayamadı.

Benfica 10 kişi kaldı

84. dakikada Jimenez bomboş pozisyonda topu köşeye gönderdi, Muslera kalesinde devleşerek gole izin vermedi. Benfica, 85. dakikada Gaitan'ın Emre Çolak'a arkadan yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartı görmesiyle 10 kişi kaldı.

Selçuk İnan, 88. dakikada ceza sahasının gerisinden müthiş bir şut çıkardı. Top az farkla auta gitti.

Galatasaray, 90+2'de çok tehlikeli geldi. Umut Bulut, Julio Cesar'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu tecrübeli kalecinin üzerine nişanladı. Dönen topta kaleyi boş bulan Yasin Öztekin, topu ayağından fazla aşırınca Benfica savunması araya girdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray, Benfica deplasmanından 2-1'lik skorla ayrıldı. Temsilcimiz bu sonuçla 4 puanda kaldı. Benfica ise puanını 9'a çıkardı.

Fanatik

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  benfica