UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FACEBOOK’UN KURUCUSU MARK ZUCKERBERG’DEN ‘SÜREKLİ GELEN OYUN BİLDİRİMLERİ’ KONUSUNDA AÇIKLAMA GELDİ!..

FACEBOOK’UN KURUCUSU MARK ZUCKERBERG’DEN ‘SÜREKLİ GELEN OYUN BİLDİRİMLERİ’ KONUSUNDA AÇIKLAMA GELDİ!..

FACEBOOK’UN KURUCUSU MARK ZUCKERBERG’DEN ‘SÜREKLİ GELEN OYUN BİLDİRİMLERİ’ KONUSUNDA AÇIKLAMA GELDİ!..

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, oyun bildirimleri sorununun ortadan kaldırılacağını duyurdu

Facebook kullanıcılarını çileden çıkartan oyun bildirimleri krizi sonunda çözüme kavuşuyor. Facebook’un kurucu CEO’su Mark Zuckerberg, bir etkinlikte oyun davetlerini sona erdirecek yeni bir çalışmaya başlandığının müjdesini verdi.

Townhall Q%A etkinliğinde izleyicilerden birinin, “Artık ciddi şekilde oyun istekleri ve davet almak istemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim”? sorusuna gülerek karşılık veren Zuckerberg, sorunun farkında olduğunu ve Facebook’un geliştirilmesiyle alakalı çalışmalarda bulunan ekibinden geçtiğimiz günlerde bir düzenleme yapmalarını istediğini belirtti.

Sosyal medya devi Facebook’un kurucusu şunları söyledi:

”Bu soruyla daha önceden sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiğim pek çok soru cevapta karşılaştım ve buraya gelmeden önce bir çözüm bulursak iyi olacağını düşündüm. Nitekim öyle de oldu. Konuyla ilgilenen arkadaşıma durumu bildirdim.  Bir süre sonra bana gönderdiği e-mail’ de bazı araçların bu sistemi otamatik olarak gerçekleştirdiği ve oyun isteklerinin yeni kişileri çekmek adına daha önceden Facebook üzerinden hiç oyun oynamamış kişilere gönderildiğini söyledi. 

Ancak bu durumu ortadan kaldıracağız. Oyun isteklerini ve davetleri tamamen ortadan kaldırma gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü Facebook sistemi üzerinde önceliğimiz olan bazı konular var.  Fakat kullanıcıların da bu durumdan şikayetçi oluşu bizim için başka bir öncelik daha doğurmakta. Sonuç olarak bu duruma bir çözüm bulacağız ve bu konuda çalışıyoruz.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfacebook  mark zuckerberg