UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ FİLMDEN TÜRK HAYRANLARINI HEYCANLANDIRACAK HABER GELDİ!..

DÜNYACA ÜNLÜ FİLMDEN TÜRK HAYRANLARINI HEYCANLANDIRACAK HABER GELDİ!..

DÜNYACA ÜNLÜ FİLMDEN TÜRK HAYRANLARINI HEYCANLANDIRACAK HABER GELDİ!..

‘Kod Adı : U.N.C.L.E’ ismiyle geçtiğimiz ağustos ayında ülkemizde de vizyona giren Amerikan - İngiliz yapımı filmin ikincisi İstanbul’da çekilecek...

İlk filmin sonunda görevleri biten ajanlar ayrılacaklarını düşünürken ‘Yeni göreviniz İstanbul’ sözleriyle yeni görevlerini almışlardı. Bu sözler özellikle filmin ve oyuncuların Türk hayranlarını heyecanlandırmıştı. Uzun süreli düşmanlıklar nedeniyle hep karşı karşıya çarpışmış olan CIA ajanı Solo (Henry Cavill) ve KGB ajanı Kuryakin’in (Amie Hammer) uluslararası bir suç örgütünü çökertmek için takım olarak çalışmak zorunda kalması sonucu gelişen komik ve aksiyon dolu bir hikayeyi konu alan filmin ikincisinin 2016 yılında Türkiye’de çekileceği kesinleşti. Son bilgilere göre, çekimler henüz ismi açıklanmayan birkaç şehirde yapılacak.

Ünlü sinema serisi ‘Süpermen’i de canladıran İngiliz oyuncu Henry Cavill’ın yanı sıra Armie Hammer ve Alicia Vikander’in de rol aldığı filmin ilk serisi yaklaşık 75 milyon dolar bütçesiyle dikkat çekmiş ve 100 milyon doların üzerinde hasılat yapmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfilm  istanbul