UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLER 26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİ! İŞTE O İSİMLER VE AÇIKLAMALARI!..

ÜNLÜLER 26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİ! İŞTE O İSİMLER VE AÇIKLAMALARI!..

ÜNLÜLER 26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİ! İŞTE O İSİMLER VE AÇIKLAMALARI!..

Sanat dünyasının önde gelen isimleri sabahın erken saatlerinde 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti.

Ünlüler vatandaşlık görevini yerine getirdi. 26. Dönem Milletvekili seçimleri için televizyon ve sanat dünyasının gözde isimleri sandıklara akın etti. Sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getiren medyatik isimler, sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları paylaşımlarda da takipçilerini oy kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

CANSU DERE: Bebek Tevfik Fikret İlkokulu'nda oyunu kullanan oyuncu, “Hepimizin beklentisiyle aynı beklentim. Ben sadece görevimi yapıyorum” şeklinde konuştu.

OZAN GÜVEN: Oyuncu, oğlu Ali Ateş'le birlikte Etiler Lütfi Banat İlkokulu'na geldi. Oğlunu duyarlı bir birey olarak yetiştirdiğini söyleyen oyuncu, "Seçimlere oğlumla geliyorum" dedi. 

MUSTAFA CECELİ: Beykoz Sedat Simavi Ortaokulu'nda oyunu kullanan sanatçı, "İnşallah ülkemiz için faydalı ve güzel bir sonuç çıkar" dedi.

SİBEL CAN: Sanatçı, TED İstanbul Koleji’nde oyunu kullandıktan sonra görevlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

IVANA SERT: Sandık başında fotoğrafını paylaşan moda avcısı herkesi oy vermeye davet etti.

YALIN: Popçu, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda vatandaşlık görevini yerine getirdi.

FERHAT GÖÇER: Acarkent Doğa Koleji'nde sandık başına geçen sanatçı, "Ülkemizin geleceği için hayırlı bir gün olur" yorumunu yaptı.

CÜNEYT ARKIN: Sanatçı, eşi Betül Arkın'la birlikte oyunu Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı. Arkın, “Türkiye bir yol ayrımında, gidecek yolu varsa ne ala. Bu seçimde gidecek yolu bulabilir” açıklamasını yaptı.

ÖZCAN DENİZ: Oyunu kullanan sanatçı “Demokrasi zemin ister. İstek ister. Çaba ister. Kadın gibi ilgisizliği sevmez. Okuduk, dua ettik, oyumuzu attık" dedi.

OKTAY KAYNARCA: Oyuncu, Bebek Tevfik Fikret İlkokulu'nda oyunu kullandı. Sanatçı, “Sandıktan ne çıkar bilmiyoruz. Oy vermekten insanlar yoruldular. Belki on kere vermemiz gerekirse de on kere vereceğiz” dedi.

KENAN İMİRZALIOĞLU: Sanatçı, Cihangir Münir Özkul İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Sanatçı kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermekten kaçındı.

SEZEN AKSU: Kanlıca'daki Sedat  Simavi Ortaokulu'nda oyunu kullanan Sezen Aksu, "Vatandaşlık görevimi yaptım" demekle yetindi.

TARKAN: Vatandaşlık görevini yerine getirmek için Tarabya Mahallesi Çamlık Sitesi'ndeki  1264 no'lu sandığa giden sanatçı, "Barış dolu, huzurlu günler bekliyoruz. Endişe ve korkuyla uyanmak istemiyoruz. Yetkililer artık bizi refaha kavuştursun" dedi.

BELÇİM BİLGİN - YILMAZ ERDOĞAN: Çift, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda sandık başına geçerek huzur diledi. 

HÜLYA AVŞAR: Sanatçı, Sarıyer Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sandık başına geçti. Oyunu kullanan oyuncu, "PKK ve tüm kötülükler gitsin" temennisinde bulundu.

GÜLBEN ERGEN: Sanatçı, sosyal medya hasabından oy kullandığı okuldaki resmini yükledi.

CEM YILMAZ: Cem Yılmaz, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu’nda oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa attığı sırada ‘Zarf açıldı’ şeklinde espri yaptı.

HALİT ERGENÇ BERGÜZAR KOREL: Çift, Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oy kullandı. Ergenç’in, kabine girerken oy pusulasında bir damga fark etmesi kısa süreli bir krize yol açtı.

CANDAN ERÇETİN: Sanatçı oyunu Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı.

İDİL FIRAT ENGİN ÖZTÜRK: Çiçeği burnunda sevgililer İdil Fırat ile Engin Öztürk, Beylerbeyi İlköğretim Okulu'nda oylarını kullandı. Oyunu kullanmak için okula giren İdil Fırat'ı sevgilisi cipin içinde bekledi.

Akşam

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERünlüler  seçim