UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALMANYA MİLLİ TAKIM HOCASI JOACHIM LÖW VE GALATASARAY’IN HOCASI HAMZA HAMZAOĞLU BİR ARAYA GELDİ VE AÇIKLAMALAR YAPTI!..

ALMANYA MİLLİ TAKIM HOCASI JOACHIM LÖW VE GALATASARAY’IN HOCASI HAMZA HAMZAOĞLU BİR ARAYA GELDİ VE AÇIKLAMALAR YAPTI!..

ALMANYA MİLLİ TAKIM HOCASI JOACHIM LÖW VE GALATASARAY’IN HOCASI HAMZA HAMZAOĞLU BİR ARAYA GELDİ VE AÇIKLAMALAR YAPTI!..

Löw’den Galatasaray itirafı

Almanya Milli Takım hocası Joachim Löw ve Galatasaray’ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, açıklamlarda bulundu.

Dün akşam oynanan Galatasaray –Eskişehirspor karşılaşmasını yerinde takip eden Löw; “İstanbul’da ve Türkiye’de olmaktan çok memnunum. Burada çok iyi dostluklarım var. Podolski’yi 12 yıldız tanıyorum ve dün de gerçekten çok iyi bir oyunortaya koydu. Onun neleri yapabileceğini biliyorum,Hamza Hamzaoğlu ile daha da gelişeceğini düşünüyorum” dedi.

‘Podolski en iyi yerde’

Galatasaray’ın Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu söyleyen Alman teknik adam; “Lucas için Galatasaray’ın iyi bir seçim olduğunu söylemiştim. Bu sözlerimin arkasındayım. Galatasaray her sene şampiyonluk mücadelesi veriyor veAvrupa ile bağlantıları var. Burada sürekli oynaması onun için çok iyi. İngiltere’de böyle bir şansı bulunmuyordu.” dedi.

Löw ayrıca, Galatasaray’ın genç stoperi Koray Günter’in de kendisini geliştirmesi gerektiğini söyledi.

‘Türkiye için fazla sevincim var’

Türkiye’nin EURO 2016’ya direk katılmasını da değerlendiren Löw; “Türkiye'nin EURO 2016'da olması için mutluyum. Bunun için fazla bir sevincim var. Türkiye daha önce yoktu, Türkiye'nin taraftarları olduğu zaman tribünler çok farklı oluyor. Türkiye'nin turnuvalarda olmaması üzücüydü. Türk Milli Takımı turnuva takımı ve her zaman sürprizler yapabiliyor. Ayrıca turnuva içerisinde çok farklı çıkışlar yakalayabiliyor.” dedi.

Hamza Hamzaoğlu’nun açıklamaları

Galatasaray’ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise şunları söyledi;

Almanya altyapısı olan Koray bizim için önemli. İnşallah Türk Milli Takımı'nı seçer. Çok yetenekli ve kendi mevkisinde bir numara olabilecek yeteneğe sahip. Biraz zamana ve sabıra ihtiyacı var. Bunu da gösteriyor. Kulübümüz, Koray'dan da memnun.

Bu sabah bir araya geldik. İzlenimleri iyi. hem Lukas'ın hem de Kevin'in bize veAlmanya Milli takımı'na faydalı olması için çalışıyoruz. İkisinden de memnun olduğumuzu Löw'e söyledik.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13