UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SARI-KIRMIZILAR, BAMBAŞKA BİR 11'LE SAHAYA ÇIKSA DA 4-0 GİBİ FARKLI BİR SKORLA KAZANARAK RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİ!..

SARI-KIRMIZILAR, BAMBAŞKA BİR 11'LE SAHAYA ÇIKSA DA 4-0 GİBİ FARKLI BİR SKORLA KAZANARAK RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİ!..

SARI-KIRMIZILAR, BAMBAŞKA BİR 11'LE SAHAYA ÇIKSA DA 4-0 GİBİ FARKLI BİR SKORLA KAZANARAK RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİ!..

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında evinde Eskişehirspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızıılar, bambaşka bir 11'le sahaya çıksa da 4-0 gibi farklı bir skorla kazanarak rakiplerine gözdağı verdi. Goller; Selçuk İnan, Burak Yılmaz (2) ve Bilal Kısa'dan geldi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor'u ağırladı.

Galatasaray oyuna hızlı başladı. TT Arena'da yoğun bir taraftar desteği var...

6. dakikada Selçuk İnan'ın kullandığı serbest vuruşta yakın direkte Semih Kaya kafa vuruşunu yaptı ancak savunmadan seken top kornere çıktı.

7. dakikada Sabri Sarıoğlu sağ kanattan hızla geldi, sağ çaprazdan sert vurdu ancak top savunmadan döndü.

Yine frikik yine Selçuk yine gol...

9. dakikada kullanılan serbest vuruşta topun başına Selçuk İnan geçti. Kaptan, oldukça şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Podolski, 11. dakikada ceza sahasının gerisinden oldukça sert bir şut çıkardı. Top direkte patladı!

Eskişehirsporlu Ben Khalifa, 13. dakikada Galatasaray ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Eskişehirsporlu futbolcular penaltı bekledi ancak hakem Bülent Yıldırım'ın kararı 'devam' oldu.

23. dakikada Engin Bekdemir, ceza yayından falsolu bir şut çıkardı. Engin'in bu şutu direkten dışarı çıktı.

Emre Çolak, 26. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun sağ kanattan açtığı ortaya ceza sahası içerisinde sol ayağıyla gelişine vurdu ancak top yan ağlarda kaldı.

Eskişehirspor, 34. dakikada Selçuk İnan'ın müdahalesi sonrası tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Selçuk İnan sarı kartı görürken Anıl Karaer'in frikiği barajdan döndü.

37. dakikada net bir gol fırsatı yakalayan Podolski'nin şutu az farkla auta gitti.

Burak Yılmaz farkı 2 yaptı

41. dakikada Emre Çolak, Burak Yılmaz'a doğru çok güzel ortaladı. Burak Yılmaz da gelen bu ikramı geri çevirmeyerek Eskişehirspor ağlarını sarstı ve farkı 2'ye çıkardı.

Emre Çolak, 43. dakikada kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan kaleyi denedi. Emre Çolak'ın şutunda top auta gitti.

Penaltı ve gol... Burak Yılmaz!

Selçuk İnan, 45+1'de ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz, ağları havalandırdı ve skoru 3-0'a getirdi. İlk yarı Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğüyle son buldu.

Eskişehirspor maçın ikinci yarısına iki oyuncu değişikliği ile başladı. Jerry Akaminko, Özgür Çek'in yerine oyuna girerken, Emre Güral ise Ben Khalifa'nın yerine oyuna dahil oldu.

Eskişehirspor, 48. dakikada mutlak bir golden yararlanamadı. Sol kanattan Engin Bekdemir'in kullandığı köşe vuruşunda Theofanis Gekas'ın indirdiği topa Anıl Karaer arka direkte kafa vuruşunu yaptı ancak top üst direkten geri döndü.

Selçuk İnan, 53. dakikada frikikten bir kez daha kaleyi denedi. Top Boffin'in ellerinde kaldı.

Galatasaray, ilk oyuncu değişikliğini 60. dakikada gerçekleştirdi. Yasin Öztekin oyundan çıkarken yerine Sinan Gümüş dahil oldu.

Podolski, 66. dakikada Olcan'ın taçtan gönderdiği pasta kaleyi denedi ama bir kez daha direğe takıldı.

Hakem 'korner', Olcan 'aut' dedi

Podolski, 72. dakikada pasını Olcan Adın'a bıraktı. Olcan, ceza sahasının gerisinden kaleyi denedi ancak top farklı bir şekilde auta gitti. Hakem Bülent Yıldırım, bu pozisyonun ardından korner kararı verdi ancak Olcan Adın hakemin yanına giderek pozisyonun aut olduğunu söyledi. Yıldırım, bunun üzerine korner kararını geri çekti.

Galatasaray, 75. dakikada ikinci oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi. Emre Çolak kenara gelirken Bilal Kısa oyuna dahil edildi. 82'de bir oyuncu değişikliği daha yapan Sarı-Kırmızılılar'da Burak Yılmaz çıktı, Koray Günter girdi.

Bilal Kısa, 86. dakikada ceza sahasının dışından çok iyi vurdu ve rakip fileleri sarstı. Arena'da skor 4-0...

Karşılaşmanın sonuna iki dakika daha ilave edildi. Bu dakikalarda başka gol sesi çıkmadı. Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor'u 4-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı.

Puanını 21'e çıkaran Galatasaray, averajla ikinci sırada yer aldı.

Fanatik

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselçuk inan  galatasaray  eskişehir