UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. “UÇANKUŞ’TA SERENAT” BAŞLADI! BU PROGRAMDA HER ŞEY CANLI!..

FLAŞ!.. “UÇANKUŞ’TA SERENAT” BAŞLADI! BU PROGRAMDA HER ŞEY CANLI!..

FLAŞ!.. “UÇANKUŞ’TA SERENAT” BAŞLADI! BU PROGRAMDA HER ŞEY CANLI!..

Uçankuş TV’de bu akşam yepyeni bir programla ekranlara geliyor.

“Uçankuş’ta Serenat”

Pop müziğin iki pırıl pırıl ismi Mert Ali İçelli ve Elif Nun, haftanın 3 gecesiUçankuş TV’de, canlı yayında olacak.

Canlı çalacak, canlı söyleyecek ve soğuk kış gecelerini şarkılarıyla ısıtacaklar.

Ayrıca, programa telefonla canlı bağlanarak, seçtiğiniz şarkıları, sizi mest edecek ikiliden isteyebilir, dinleyebilirsiniz.

MERT ALİ İÇELLİ BİYOGRAFİ

Mert Ali İçelli 3 Ekim 1981 tarihinde İzmir de dünyaya geldi. Müzisyen bir aileden gelen Mert Ali İçelli’nin müziğe karşı olan yeteneği çok küçük yaşlarda fark edildi. İlkokul eğitiminin ardından 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Trompet bölümünde müzik eğitimine başladı. Bir yandan da gitarist olan abisinin yönlendirmesiyle yine çok küçük yaşta gitarla tanıştı. İlerleyen yıllarda dünya çapında değerli müzisyenler olan Hüseyin Çebi, Alesker Abbasov ve Zafer Çebi dan armoni ve dünya müzikleri üzerine eğitimler aldı. Yine aynı dönemde başladığı bas gitarda, bugün bir çok otorite tarafından virtüöz olarak kabul edilmektedir.
10 Yıllık konservatuar eğitiminin ardından 2003-2005 yılları arasında İzmir Kent Orkestrasında bas gitarist ve aranjör olarak sektörün dikkatini çekmeye başladı.
İzmir de başlayan aranjörlük kariyeri 2004 yılında Müzik Sektörünün merkezi olan İstanbul’a gelmesi ile hızlı bir yükselişe geçti ve kısa sürede ülkenin aranan aranjörlerinden birisi haline geldi.
Yarattığı şarkıların hemen hepsinin listelerde bir numaraya çıkmasının etkisiyle 'Hit Makinası' olarak da tanınan Mert Ali İçelli’nin çalıştığı isimler arasında Işın Karaca, Murat Boz, Demet Akalın, Ayşe Özyılmazel, Soner Sarıkabadayı, Emre Kaya, Kutsi, Emre Altuğ, Berkay, Murat Dalkılıç gibi isimler yer alıyor.

 

ELİF NUN BİYOGRAFİ

Elif Nun 23 Nisan 1974 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Lisans eğitiminiEge Üniversitesi, Devlet Türk Müziği Konservatuarı, Ses Eğitimi Bölümü’nde gerçekleştirdi.

Yüksek lisansini Haliç Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türk Müziği Konservatuarı’nda , Doktora eğitimini ise Bakü Devlet Müzik Akademisinde gerçekleştiren Dr.Elif Nun müzik konusunda bir çok makaleye imzasını atmıştır.

2004’den bu yana Amenna, Ve, Aşk Sadece , Tuana ve Yastık adında yayınlanmış solo albümleri bulunmaktadır. Bir çok tanınmış sanatçıya stüdyo koçluğu ve vokal eğitimi vermekte olan Dr. Elif Nun aynı zamanda bir çok şarkının söz ve müziğinin de yaratıcısıdır.

Yazdığı söz ve müzikler ile kendinden son zamanlarda bir hayli söz ettiren Dr Elif Nun’un çalıştığı isimler arasında Fatih Erkoç , Asuman Krause, Işın Karaca , Demet Akalın gibi isimler yer almaktadır.

“UÇANKUŞ’TA SERENAT” I İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13