UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MANAV ÖNÜNDE ELMA ARMUT KUYRUĞU DEĞİL BARIŞ ARDUÇ KUYRUĞU OLUYOR! İŞTE DETAYLAR!..

MANAV ÖNÜNDE ELMA ARMUT KUYRUĞU DEĞİL BARIŞ ARDUÇ KUYRUĞU OLUYOR! İŞTE DETAYLAR!..

MANAV ÖNÜNDE ELMA ARMUT KUYRUĞU DEĞİL BARIŞ ARDUÇ KUYRUĞU OLUYOR! İŞTE DETAYLAR!..

Barış Arduç hayranlığı sınır tanımıyor!...

"Barış, yakında sosyetik davetlerin de gözdesi olacak. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen sosyal sorumluluk projesinin yemeği için sosyetik kadınlar “Bu yıl Barış gelsin” diyormuş..."

 “Son dönemin yıldızı, yükselen oyuncusu kim?” diye sorsanız hiç düşünmeden Barış Arduç denir. ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle birlikte popüleritesi iyice tavan yaptı. Hayranları sadece ergenler değil. Orta yaş ve üstü de Barış’ı beğeniyor. İlk olarak Bülent Ersoy’un radarına takıldı. Ersoy, katıldığı ‘Çarkıfelek’ programında “O çocuğun bir bakışı var. Böyle bir şey olamaz. Dizideki kıza (Elçin Sangu) öyle bir baktı ki, televizyon karşısında kala kaldım” diyerek Barış’ı öve öve bitiremedi.

Sözlerini Barış’ın sevgilisi Gupse Özay’a “Kubbe” diyerek bitirdi. Anlaşılan o ki Diva, genç oyuncu hakkında küçük bir araştırma yapmış. 28 yaşındaki Barış, yakında sosyetik davetlerin de gözdesi olacak. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen sosyal sorumluluk projesinin yemeği için sosyetik kadınlar “Bu yıl Barış gelsin” diyormuş.

Manavda Barış kuyruğu

Barış Arduç çılgınlığı bu kadarla da sınırlı değil. Geçen gün Cihangir’de oturan bir arkadaşım gözüyle şahit olduğu bir olayı şöyle anlattı: “Cihangir’deki White Mill kafenin tam çaprazında meşhur bir manav var. Barış Arduç ile sevgilisi Gupse Özay evlerine yakın olan bu manavdan sık sık alışveriş yapıyor. Geçen gün manavın önündeki kalabalığı görünce kulak kabarttım, duyduklarıma inanamadım. Yaşları 20 ile 25 arasında değişen kızlar yaşlı manav sahibini ‘Barış ne zaman gelir, bugün uğrar mı, hangi günler alışveriş yapıyor?’ diye soru yağmuruna tuttu.

Manav sahibi bıkkın bir ifadeyle ‘Benim tek ünlü müşterim Barış değil, yeter’ diyerek kızları kibarca başından savdı.”

Vatan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbarış arduç