UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SANATÇI SEZEN AKSU,YURTDIŞI KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ AMA..

ÜNLÜ SANATÇI SEZEN AKSU,YURTDIŞI KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ AMA..

ÜNLÜ SANATÇI SEZEN AKSU,YURTDIŞI KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ AMA..

Sezen Aksu, annesi Şehriban Yıldırım’ın yoğun bakımda olması nedeniyle Hollanda ve Belçika’daki konserlerini şubat ayına erteledi. Aksu, şubatta konsere gelemeyeceklerin bilet ücretlerini organizatörü mağdur etmemek için kendi cebinden ödeyecek.

Sezen Aksu, annesi Şehriban Yıldırım’ın sağlık sorunları nedeniyle Hollanda ve Belçika konserlerinde belirlenen tarihlerde sahneye çıkamayacak. Sanatçının yarın Amsterdam Kraliyet Tiyatro Salonu CARRE’de, 1 Kasım’daysa Brüksel Güzel Sanatlar Sarayı BOZAR’da vereceği konserler şubat ayına ertelendi.91 yaşındaki Şehriban Yıldırım’ın, geçtiğimiz günlerde solunum güçlüğü ve kan basıncındaki düşme nedeniyle yoğun bakıma alınmasının ardından İzmir’e giden Sezen Aksu, organizatörünü arayarak Amsterdam ve Brüksel’deki konserlerinin ertelenmesini istedi. Aksu’nun Brüksel konseri 12 Şubat’a, Amsterdam konseriyse 15 Şubat’a ertelendi.

EKİM BİLETLERİ ŞUBATTA

Aksu, ekimdeki konserlere bilet alan ama ertelenme nedeniyle şubattaki konsere gidemeyeceklerin ücret iadesini organizatörü mağdur etmemek için kendi cebinden karşılayacak. Şubattaki konserlere gidebileceklerin biletleriyse geçerli olacak. Sezen Aksu, İzmir’de bütün gününü annesi Şehriban Yıldırım’ın tedavi gördüğü hastanede geçiriyor.

Habertürk

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsezen aksu