UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI GÜLBEN ERGEN İTALYA TATİLİNDEN TAKİPÇİLERİNE PAYLAŞIMDA BULUNDU!İŞTE O PAYLAŞIM!..

ÜNLÜ ŞARKICI GÜLBEN ERGEN İTALYA TATİLİNDEN TAKİPÇİLERİNE PAYLAŞIMDA BULUNDU!İŞTE O PAYLAŞIM!..

ÜNLÜ ŞARKICI GÜLBEN ERGEN İTALYA TATİLİNDEN TAKİPÇİLERİNE PAYLAŞIMDA  BULUNDU!İŞTE O PAYLAŞIM!..

4 yıllık aradan sonra 6 gün önce yeni albümü ‘Kalbimi Koydum’u yayınlayan Gülben Ergen, eşiyle İtalya tatiline çıktı.

Yoğun iş döneminden sonra kendine iki gün izin veren Ergen, Venedik'teki bir kafede otururken çektirdiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı. Fotoğrafın altına 'biraz mola', 'sadece biz' ve 'hak ettik' yazarak tatile çıktıklarını duyurdu. Çelik çifti, Venedik'te gondola binmek yerine toplu taşıma araçlarını tercih etti. Ergen paylaştığı fotoğrafa "Arabasız, trafiksiz, kornasız, yürümesi ve suyu bol bir yaşam Venedik" yazdı. Takipçileri ise bu sırada yeni albümün heyecanı içindeydi. Fotoğrafa "İmza günü yok mu?", "Şarkılar süper olmuş" yorumları yağdı.

'Memlekete dönünce artistik hareketlere devam'

 Daha sonra bir köprü üzerinde fotoğraf paylaşan ve altına "Turistiz biz artist değil. Tabii şimdilik. Yarın memlekete dönünce artistik hareketlere devam. Dünyanın iki evrensel dili gülümsemek ve müzik. O zamaaann gülümsüyoruz. Hiç tanımadığımız insanlara ne söylüyoruz? Elbette 'Kalbimi koydum'. Sonra? 'Yıkıl karşımdan'. Sonra? 'Özledim' " diyerek şarkılarını yazan Ergen takipçileri tarafından tatilde de iş düşündüğü için eleştirildi. Takipçiler, tatilde dinlenmesini ve bol bol gezmesini tavsiye ettiler.

Ergen'in pazarda meyve alırken ki bir fotoğrafını paylaşan Erhan Çelik, "Venedik denince akla ilk gelen gondolla kanal gezisi olur. Biz yine çarşamba pazarında fesleğen, domates turundayız. Aşk, romantizm ve kereviz sapı" yazarak esprili bir şekilde eşini eleştirdi.

Gülben Ergen'in 5 yıl aradan sonra hazırladığı yeni albümü 'Kalbimi Koydum' önceki gün piyasaya çıktı. Ergen, albüm tanıtımı için kolları sıvadı. Ünlü şarkıcı, Edirne'den başlayarak tüm Türkiye'yi adım adım gezecek.

Sabah

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGülben Ergen