UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ECE ERKEN BOŞANDIĞI SERKAN UÇAR'LA MAHKEME ÇIKIŞI HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ!..

ECE ERKEN BOŞANDIĞI SERKAN UÇAR'LA MAHKEME ÇIKIŞI HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ!..

ECE ERKEN BOŞANDIĞI SERKAN UÇAR'LA MAHKEME ÇIKIŞI HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ!..

arşılıklı suçlamalarla birbirlerine dava açan Ece Erken ile Serkan Uçar, dün anlaşmalı olarak boşandı. Çift, boşandıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; sunucu Ece Erken (37) ile kendisine şiddet uyguladığı ve ölümle tehdit ettiği iddiasıyla mahkemelik olduğu eşi Serkan Uçar’ın (26) evliliği resmen sona erdi. Dün İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya her iki taraf da katıldı. Uçar’ın avukatı, tarafların 22 Temmuz’da bir protokol düzenlediklerini ve anlaşarak boşanmaya karar verdiklerini belirtti.

Söz alan Serkan Uçar, “Aramızda ihtilaf yoktur. Eşimle barışarak evliliği devam ettirme teklifini de kabul etmiyorum” dedi. Nafaka talep etmeyen Ece Erken de şunları söyledi: “Çocuğumun eğitim masrafları baba tarafından karşılanacak. Herkesin üzerine kayıtlı olan araç ve gayrimenkul noktasında karşılıklı olarak alacak-verecek ilişkisi kalmadığından, mal rejiminin tasfiyesi konusunda karşılıklı olarak birbirimizi ibra ettik. Bu yönden de aramızda alacak verecek ilişkisi kalmamıştır.”

1500 DOLAR NAFAKA ÖDEYECEK

Çiftin boşanmasına hükmeden mahkeme, oğulları Eymen’in velayetini anne Ece Erken’e verdi. Karara göre Serkan Uçar, oğlu için aylık 1500 dolar iştirak nafakası ödeyecek. Eymen’in sağlık sigortası ile tüm kreş ve eğitim masrafları da baba tarafından karşılanacak. Çift arasında imzalanan protokole göre ayrıca Uçar, çocuğunu her ayın birinci ve üçüncü haftalarının cumartesi-pazar günleri görebilecek. Eymen 3 yaşına geldiğinde, babasında yatılı kalabilecek. Eymen ilkokula başladıktan sonra her yıl sömestr tatili ile, dini bayramların ikinci ve üçüncü günleri babasına verilecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERECE ERKEN