UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYETİK GÜZEL SÜREYYA YALÇIN’A ÇIRAĞAN SARAYINDA TEK DÜĞÜN YETMEDİ!

SOSYETİK GÜZEL SÜREYYA YALÇIN’A ÇIRAĞAN SARAYINDA TEK DÜĞÜN YETMEDİ!

SOSYETİK GÜZEL SÜREYYA YALÇIN’A ÇIRAĞAN SARAYINDA TEK DÜĞÜN YETMEDİ!

Süreyya Yalçın ile Ozan Bora, 23 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda evlenecek. Her detayı altın yaldızlı olacak 500 kişilik düğün, damada yaklaşık 500 bin liraya mal olacak. Çift, 25 Ocak'ta Bora'nın memleketi Hatay'da ikinci bir düğün de yapacak.

Arkasında 4 milyar dolar servet bırakan merhum Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın ile Hataylı nişanlısı Ozan Bora'nın düğün tarihi ve yeri belli oldu. Geçen haftalarda damadın memleketi Arsuz'da nişanlanan Süreyya Yalçın ile Ozan Bora, önceki hafta da İstanbul'a gelerek düğünle ilgili detayları halletti. Şimdilerde Miami'de olan ünlü çift, düğün tarihi olarak 23 Ocak'ı belirledi. Süreyya Yalçın ile nişanlısı, yer tercihlerini ise Çırağan Sarayı'ndan yana kullandı.

GELİN VE DAMAT İÇİN ALTIN TAHT!

500 kişilik bir düğün yapacak olan ikoncan ile Ozan Bora, hiçbir masraftan kaçınmayacak. Gelin ve damat için altın yaldızlı taht isteyen Süreyya Yalçın, peçetelikten bardaklara kadar da her şeyin altın yaldızlı olmasını istedi. Süsleme ve müzik hariç sadece Çırağan Sarayı'na 350 bin lira ödeyecek olan sosyetik çiftin, düğünlerinin toplam maliyeti ise 500 bin lirayı bulacak. Yalçın ile Bora, 25 Ocak'ta ise Hatay'da ikinci bir düğün yapacak.

Yalçın, Arsuz'daki nişan ve kına töreninde de altın yaldızlı tahtta poz vermişti.

VIP DETAYLAR

Süreyya Yalçın, kendisi ve müstakbel eşi için düğünde altın yaldızlı taht istedi

Düğündeki peçetelikten bardağa kadar her şeyde yine altın yaldız olacak

İkoncanın düğününde yakın dostu Serdar Ortaç'ın sahne alacağı söyleniyor

Sosyetik çift, henüz balayı konusunda net karar vermese de Meksika ya da Karayipler şu anda favori yerleri arasında yer alıyor.
Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsüreyya yalçın