UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BADE İŞÇİL SANCILI BİR BOŞANMA SÜRECİ GEÇİRİYOR!GÜZEL OYUNCU İLK KEZ KONUŞTU!..

BADE İŞÇİL SANCILI BİR BOŞANMA SÜRECİ GEÇİRİYOR!GÜZEL OYUNCU İLK KEZ KONUŞTU!..

BADE İŞÇİL SANCILI BİR BOŞANMA SÜRECİ GEÇİRİYOR!GÜZEL OYUNCU İLK KEZ  KONUŞTU!..

Eşi Malkoç Süalp’le boşanma sürecinde olan Bade İşçil, önceki gün soluğu Etiler’de kasasının bulunduğu bankada aldı. Eşinin “Ayrılırken evdeki kasadan değerli eşyaları da yanında götürdü” iddiası üzerine avukatların talebiyle bankadaki kasasını açmak zorunda kalan oyuncu şöyle konuştu:  

”HAYALİ bir kasadan değerli eşyaları alarak kaçtığım söylenmiş. Bunun için buradaydık. Evden çocuğumun birkaç  eşyasıyla canımı kurtarma pahasına kaçtım. Hiçbir şey almamıştım, burada da tespit ettiler. Bilirkişiler de geldi. Şimdi  alnımın akıyla çıktım çok şükür.”

”Sustukça daha da üzerime geliyorlar” diyen oyuncu, “Beni mal avcısı hale getirdiler. Hoş şeyler mi? Para avcısı, mal avcısı asla değilim. Boşanma davası dışında mal davası açmadım. Kendisi bana mal rejimi davası açmış. Bekarken olan kazancıma dahi gözünü dikmiş durumda. Reklamdan kazandığım paraların yarısını talep ediyor” şeklinde konuştu. 

İçim acıyor

İŞÇİL, isyanını şöyle dile getirdi: “Evlilik teklifinde taktığı tek taş yüzükle ilgili de mahkemeye yatırım amaçlı alınmış bir yüzük diye açıklamada bulunmuş. Eşinize aldığınız yüzüğü yatırım amaçlı mı alırsınız? İç acıtıcı bir durum. İşte bu tarz şeylerle uğraşıyorum.”

Sözlerine “Sustukça üzerime geliyorlar” diye başlayan oyuncu şöyle konuştu: “Bu süreci çocuğumla güzel bir şekilde atlatmak istedim ama olmuyor. Anlatılacak o kadar çok acı var ki, konuşursam nasıl biteceğini düşünemiyorum... Parasını dahi ödediğim evi bıraktım. ‘Kafa kopartıcı’ olarak lanse edildim, içim acıyor. Beni en çok korkutan, internet. Bir gün çocuğum bunları gördüğünde nasıl olacak aklım almıyor.”

‘Mal avcısı’ olmadığını söyleyen İşçil, “Bekarken elde ettiğim paraya bile gözünü dikti. Reklamdan kazandığım paraların yarısını talep ediyor. Oturduğum evin kirası, 7 bin TL’ydi, onu da talep etmiş. Kim kafa kopartıcı merak ediyorum” dedi.

Oğlu Azur’u Süalp’e göstermediği iddialarına da değinen İşçil, şu açıklamayı yaptı:

“Mahkeme kararı var, çocuğu göstermeme gibi bir lüksüm yok. Üç saat görmesine izin verildi ama ailesi iki saat görüyoruz diyor. Mahkemeye başvurmuşlar, ilgilenmiyormuşum çocuğumla.Yanındayken hep gülüyormuşum,ne yapayım ciyak ciyak ağlayayım mı? İnşallah hak yerini bulur,  Türk adaletine sığınıyorum.” dedi. 
Cadde

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbade işçil