UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FIFA ALTIN TOP ÖDÜLÜNÜN ADAYLARI BELLİ OLDU! İŞTE O ADAYLAR!..

FIFA ALTIN TOP ÖDÜLÜNÜN ADAYLARI BELLİ OLDU! İŞTE O ADAYLAR!..

FIFA ALTIN TOP ÖDÜLÜNÜN ADAYLARI BELLİ OLDU! İŞTE O ADAYLAR!..

2015 FIFA Altın Top ve FIFA Yılın Teknik Direktörü ödüllerinin aday listeleri belirlendi.

2015 FIFA Altın Top (Ballon d'Or) ödülü için 23 futbolcudan oluşan aday liste açıklandı.

FIFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, erkeklerde ve kadınlarda FIFA Altın Top ile FIFA Yılın Teknik Direktörü ödüllerinin adayları, FIFA yetkilileri ve "France Football" dergisi tarafından belirlendi.

Listenin, adayların 22 Kasım 2014 ile 20 Kasım 2015 arasında gösterdikleri başarılar dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi. Erkeklerde Altın Top ödülüne aday 23 futbolcu arasında Barcelona'dan 6, Bayern Münih ve Real Madrid takımlarından beşer ismin yer alması dikkati çekti. Son iki yılda üst üste olmak üzere 3 Altın Top ödüllü Real Madrid'den Cristiano Ronaldo ve 4 kez Altın Top ödülü sahibi Barcelona'dan Lionel Messi de bir kez daha aday listede yer buldu.

FIFA Altın Top ve FIFA Yılın Teknik Direktörü ödüllerinin aday listelerinde son 3'e kalanlar, 30 Kasım'da açıklanacak. Ödüllerin sahipleri ise 11 Ocak 2016'da İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenecek törende duyurulacak.

Adaylar şöyle;

FIFA Altın Top:

Andres Iniesta, Javier Mascherano, Ivan Rakitic, Luis Suarez, Lionel Messi, Neymar (Barcelona), Toni Kroos, Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, James Rodriguez (Real Madrid), Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Thomas Müller, Arjen Robben, Arturo Vidal (Bayern Münih), Sergio Agüero, Yaya Toure, Kevin de Bruyne (Manchester City), Edin Hazard (Chelsea), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain), Paul Pogba (Juventus), Alexis Sanchez (Arsenal)

FIFA Yılın Teknik Direktörü:

Massimiliano Allegri (Juventus), Carlo Ancelotti (Real Madrid), Laurent Blanc (Paris Saint-Germain), Unai Emery (Sevilla), Josep Guardiola (Bayern Münih), Luis Enrique (Barcelona), Jose Mourinho (Chelsea), Jorge Sampaoli (Şili Milli Takımı), Diego Simeone (Atletico Madrid) ve Arsene Wenger (Arsenal)

AA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfifa  altın top adayları