UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY MELO VE TELES'TEN SONRA O FUTBOLCUYU DA SATIYOR! İŞTE GENÇ FUTBOLCUNUN BONSERVİS BEDELİ!..

GALATASARAY MELO VE TELES'TEN SONRA O FUTBOLCUYU DA SATIYOR! İŞTE GENÇ FUTBOLCUNUN BONSERVİS BEDELİ!..

GALATASARAY MELO VE TELES'TEN SONRA O FUTBOLCUYU DA SATIYOR! İŞTE GENÇ FUTBOLCUNUN BONSERVİS BEDELİ!..

Galatasaray, Melo ve Telles'in ardından Semih Kaya'yı da Mancini'nin çalıştırdığı Inter'e satabilir... Milli oyuncu için belirlenen bonservis rakamının ise 10 milyon euro olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın kasasına Felipe Melo ve Alex Telles'in satışından elde edilen paranın ardından çok ciddi bir rakam daha girebilir... Menajeri çok temkinli konuşsa da Sarı-kırmızılıların 10 milyon euro bedel istediği söyleniyor. Adres yine Mancini'nin çalıştırdığı Inter...

Sezon başında Alex Telles ve Felipe Melo'yu renklerine bağlayan Milano devi, bu transferlerden bir hayli memnun kalmıştı. Semih Kaya için de teklif yapan ama son güne kadar ısrarcı olmayan Roberto Mancini'nin Ocak ayında bu futbolcu için yeniden devreye gireceği iddia edildi.

İtalyan gazeteleri, Semih Kaya'nın Galatasaray'dan Inter'e geleceğini satırlarına taşımaya başlarken, menajeri Fazıl Özdemir de konu hakkında açıklamalarda bulundu.

5 MİLYON EUROLUK TEKLİFE RET!

Sarı-kırmızılıların altyapısından yetişen Semih Kaya için Inter'in 5 milyonluk resmi teklif yaptığı ancak kabul edilmediği yazılırken, Çizme temsilcisinin yeni bir teklifle geleceği sütunlara taşındı.

"Inter, Galatasaray'ın savunması Semih için saldıracak. Telles ve Melo'da olduğu gibi bir orta yol bulunacaktır" ifadelerine yer verilirken, menajeri Fazıl Özdemir, iddialara üstü kapalı bir cevap verdi.

Fazıl Özdemir açıklamasında, "Inter seçeneğini dışlamıyorum. Bunu varsayabiliriz. Ocak ayında bir olasılık olarak görebiliriz. Semih'in fiyatını bana sormayın. Bunu bilmiyorum, bu soruya cevap veremem" dedi.

INTER GELİRSE, İŞİ KOLAY DEĞİL!

Gelecek sezonda Avrupa'dan men edilmek istemeyen ve kulübe nakit sokmaya çalışan Galatasaray yönetiminin, Semih Kaya için ilk etapta 10 milyon euro seviyesinde bir rakam talep edeceği kulislerde konuşulmaya başlandı. Son gün Felipe Melo'nun bonservisine 5 milyon euro isteyen ve 3 milyon 700 bin euroya gönderen sarı-kırmızılılar, Alex Telles'in satın alma bedelini 8.5 milyon euro olarak belirlemişti.

 Sporx

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsemih kaya  mancini  melo  telles