UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ FUTBOLCU SELÇUK İNAN İZLANDA MAÇINDA GALİBİYETİ GETİREN SERBEST VURUŞ ÖNCESİ YAŞANANLARI ANLATTI!..

YILDIZ FUTBOLCU SELÇUK İNAN İZLANDA MAÇINDA GALİBİYETİ GETİREN SERBEST VURUŞ ÖNCESİ YAŞANANLARI ANLATTI!..

YILDIZ FUTBOLCU SELÇUK İNAN İZLANDA MAÇINDA GALİBİYETİ GETİREN SERBEST VURUŞ ÖNCESİ YAŞANANLARI ANLATTI!..

Galatasaray Futbol Takımı'nın kaptanı Selçuk İnan, İzlanda'ya attığı ve A Milli Takım'ı 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine direkt olarak taşıyan golle ilgili olarak, kendisini rüyada gibi hissettiğini söyledi.

Milli futbolcu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, İzlanda maçı sonrası yaşadığı mutluluğu dile getirerek, "Aradan iki gün geçmesine rağmen inanın hala rüyada gibiyim. Tabi bu kahramanlık, hepimizin kahramanlığı" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'ın yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen sonunda hedefine ulaştığına dikkati çeken Selçuk, "Bu bir inanmışlık göstergesiydi. Bir puanımız varken bile her demeçte, 'biz bitti demeden bitmez" demiştik.

Allahımıza şükürler olsun ki bize nasip oldu. Bu gerçekten önemli bir başarı. Hele ki bu zamanlarda ülkemizi, insanlarımızı mutlu etmek, bizim için Avrupa Şampiyonası'na gitmekten ya da skordan daha önemliydi.

O yüzden bunun tadını çıkaralım. Bu mutluluğu, bu gururu hep beraber yaşayalım" diye konuştu.

"İÇİMDEN HEP GOL ATABİLİRİZ DİYORDUM"

İzlanda maçını oynarken kulaklarının hep dışarıda olduğuna değinen tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti: "Çünkü Kazakistan ve Hollanda maçlarından gelecek haberler de bizim için çok önemliydi.

Kazakistan'ın 1-0 galip olduğunu öğrendikten sonra daha fazla ofansif oynamaya başladık. İçimden hep 'gol atabiliriz' diyordum ama biraz zor gözüküyordu. Çünkü 10 kişi kalmıştık. Eğer bir frikik olursa belki de bu işi değiştirebilirim diye düşünmüştüm açıkçası.

Frikik olduğunda Arda yanıma geldi, 'eğer uzaksa, istersen orta da yapabilirsin, istersen girelim içeri' dedi. Ona, 'sen git, orta yapacağım' dedim. Ama inanmıştım. 'Bu gol olacak' diye hissedersiniz ya.

O anlardan biriydi benim için. Ama öyle bir gol oldu ki sonrasında hepimiz kendimizi kaybettik. Belki de hayatımın en anlamlı golü oldu. O yüzden çok mutluyum, gururluyum. En önemlisi insanlarımızı mutlu etmemiz. Onları sevindirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Bu Avrupa Şampiyonası'na katılımımız, ülkemize armağan olsun."

"HERKES BUNU DOYA DOYA YAŞASIN"

Karşılaşma sonunda Arda Turan ile yaşadıkları mutluluk anıyla ilgili olarak, görülenin dışında söyleyecek bir şeyi olmadığını anlatan Selçuk İnan,

"Fransa 2016'da olduğumuzu öğrendikten sonrası için ne desem boş. Görüntüler zaten her şeyi anlatıyor" derken, finaller için de "Turnuvaya gittikten sonra artık rakip ayırt etmek doğru olmaz.

Bütün takımlar çok güçlü ama şu an orayı konuşmak için erken. Önce biz gitmenin tadını çıkaralım. Herkes bunu doya doya yaşasın" şeklinde görüşlerini aktardı.

Selçuk İnan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le ilgili olarak da "Fatih Terim hocamızın olduğu her yerde başarı vardır, hedef vardır. Bunu bize gerçekten çok iyi aşıladı. Fatih hocanın da her zaman söylediği gibi, 'biz bitti demeden bitmez.' Yine öyle oldu. Bunu da başardığımız için çok mutluyuz" diyerek sözlerini tamamladı.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSELÇUK İNAN  İZLANDA