UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! TERAZİ BURCUNDA YENİ AY GERÇEKLEŞECEK! ASTROLOJİNİN MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN YORUMLADI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! TERAZİ BURCUNDA YENİ AY GERÇEKLEŞECEK! ASTROLOJİNİN MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN YORUMLADI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! TERAZİ BURCUNDA YENİ AY GERÇEKLEŞECEK! ASTROLOJİNİN MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN YORUMLADI!..

13 EKİM 2015 03:06 da TERAZİ BURCUNDA YENİ AY 

‘’Bir çocuk göksel ışınlar bireysel karmasıyla matematiksel bir uyumda olduğu gün ve Saatte doğar. Horoskopu değiştirilemez geçmişin ve olası geleceğin sonuçlarını gösteren okuyucu bir portredir. Fakat doğum haritası sadece sezgisel bilgeliği olan Kişiler tarafından hakkıyla yorumlanabilir.’’ 

13 Ekim saat:03:06 da Terazi burcunda yeni ay gerçekleşecek Hint astrolojisinde ki adı ‘’Tula”, Tula ruhun dünyevi dolaşıldıkların karanlığını bırakıp spritüal ışığa ilerleyebildiği noktayı işaret eder. Tula rajastiktir. Vedalara göre; spritüal arayışta yolunu kaybetmiş̧ olan iblislere öğüt veren VENÜS tarafından yönetilir. Terazi burcunda ki yeni ay yeni başlangıçlar cesaretle yapılan girişimler açısından oldukça önemlidir. Yenilenme arınma yaşam enerjimizi yükseltmemiz için niyetlerimizi seçim ve başlangıçlarımızla şekillenen tohumlama süreci. Şimdi özümüzden gelen güzellikleri fark edip hayatımıza yansıtma zamanıdır. Baştan ayağa tepeden tırnağa yenilenebilir olumsuz alışkanlıklarımız ilişkilerimiz ve rahatsızlıklarımızdan uzaklaşabiliriz. Bireysel olarak ta toplumsal olarakta, Ne duruyorsunuz şikayetçi olduğunuz konularda çözüm üretmek için harekete geçin değiştirmediğiniz gerçeklere bakış açınızı değiştirin ve yenilenin. Ay Terazi burcunda  İşbirliklerini başarılı ve uzun vadeli ortaklıkları arkadaş ve dostlarla iyi ilişkileri, Sorun ettiğimiz konuları onların desteği ile aşabilmemize yardımcı olur. Sağlıkla ilgili konularda ise Böbrekler ve idrar yolları ile ilgili rahatsızlıklar artabilir. Hava değişimine dikkat edilmesi gereken günlerdir. Dünya ve ülkemiz için Yeni ay enerjisi yaşanan krizlere karşı liderlerden halka  çözüm odaklı ve yapıcı yaklaşımlar içinde olmamamızın gerekliliğine işaret etmekte.

Gece göğündeki Ay tüm “MİT”lerde aydınlanmanın sembolü olarak kabul edilmiştir. Güneş gibi Ay’da ölüm ve doğuş ile ilgili olduğu gibi suları da kontrolünde tutar ve bereketin simgesidir. Rüyaları da Ay yönetir. Ay’ın gökyüzündeki yolculuğu ve sürekli değişen biçimi ilk toplumlara insan yaşamının döngüsü için güçlü bir simge ilham kaynağı olmuştur. Yeni aydan Dolunaya her haline özel bir anlam atfedilmiştir. Denizler de oluşan gelgitler hava durumu genel hayatı ve insanın kaderini yönettiğine inanılmıştır. Ay’ın Dolunaydan küçülerek Yeniaya dönmesi sürekli büyüyüp küçülmesi doğum yaşam ölüm ve yeniden doğuşun simgesidir. Türk İslam kültüründe Camilerin minarelerinde hilal şekli vardır. Oruç hacca gitme zamanları ay takvimine göre belirlenir. Üç aylar olarak geçen aylar da ay takvimine göre hazırlanır. Kutsal geceler ve kandillerde ay takvimine göredir. Yine Namaz vakitleri de, Ay'a göre ayarlanır. Ay tüm Türk islam motiflerinde hatta onun öncesi şaman Türkler’inde fazlası ile önem taşımış Yeni Ay ve Dolunaylarda çeşitli ritüellerle şifa çalışmaları yapmışlardır. Ayrıca Osmanlı başta olmak üzere tüm Türk kültüründe Hilal kutsal otorite ve dirilişin simgesidir. Beş köşeli yıldız ile birlikte olduğunda Cenneti sembolize eder. Maya Roma Çin Musevi Kelt ve İslam takvimleri de Ay döngülerini temel alır.

AY BURCU MUCİZESİ Kitabımdan bir bölüm.

YENİ AY RİTÜELİ: Pozitif enerjileri arttırmak için gerçekleşen YENİ AY’lar da  Ay ile bağlantılı olan bitkilerden Sandal ağacı alın ve bunu ateş yardımı ile tutuşturarak evinizi tütsüleyin. Altın rengi 2 adet mum alın ve evinizin kuzey yönünde yakın. Daha sonra 7 adet Defne yaprağının üzerine keçeli kalemle  olmasını istediğiniz istek ve arzularını yazın ve ‘’Ey hayat; Ey yaşanmışlıklarım, Ey hayatımda olanlar olmayanlar; Bana Ya hep ya hiç demeyi cesareti ve cesur olmayı öğrettiğiniz için aralarda sıkışıp kalmaktan beni kurtardığınız içimde ki ışığı görmemi sağladığınız için size müteşekkirim. Yükseklerden alçaklara düşüp ayaklarımın üzerinde durmayı bilgelik hamuru ile yoğrulmayı bana nasip eden yüce güç sana şükürler olsun. Bugünümü dünümden güzel kılan Allah’ım yarınlarımı da bugünümden güzel ve hayırlı eyle diyerek niyet ve isteklerinizi belirtin.’’ Ardından üzerleri yazılı olan defne yapraklarınızı bakır bir kabın içinde yakın ve küllerini ertesi gün denize bırakın. Bu ritüeller binlerce yıldır yeni ay zamanlarında şamanlar tarafından yapılmaktadır.

 

YENİ AY: Bırakmak istediğimiz alışkanlıklarımız için en uygun zaman Yeni Ay’dır.

AY BURCU MUCİZESİ Kitabımdan bir bölüm.


DOĞUM HARİTALARINIZDA YENİ AY HANGİ EVDE NASIL ETKİLER YAPACAK? İŞTE CEVABI

 

Yeni Ay 1. evde – İnisiyatifinizi ortaya koyun ve cesaretli davranın.

Yeni Ay 2. evde – Rekabet edin kazanmaya odaklanın ve hakkınız olanı alın.

Yeni Ay 3. evde - Cesurca konuşun! Rahatsızlıklarınızı da AŞK’ıda

Yeni Ay 4. evde – Ailevi bağları güçlendirin. Evinizde dekoratif değişiklikler yapın.

Yeni Ay 5. evde – Çocuklarınıza zaman ayırın ve onlarla bütünleşin.

Yeni Ay 6. evde – İş hayatınızda aktif olun girişimlerin startını verin.

7. evde Yeni Ay – Aşk ilişkiler ortaklıklar ve hukuksal konularda zafer ve mutluluk sizin.

Yeni Ay 8. evde - Psikolojik olarak güçlenmeye çalışın dua edin meditasyon yapın ruhunuzu canlandırın.

Yeni Ay 9. evde – Cesaretinizi açıkça ortaya koyun ve ideallerinizi hayatınıza yansıtın.

Yeni Ay 10 ev – Yeteneklerinize güvenin ve profesyonelce kendinizi ilerletmek için fırsatları değerlendirin.

Yeni Ay 11 evde – Sosyalleşin ikili ilişkiler yeni imkanları ve fırsatları getirebilir.

Yeni Ay 12 evde – Kendinizi ve sizi sevenleri sevin. Gönüllü olun ve başkalarının iyiliği için fedakarlık yapmaya başlayın.

Dr. Astrolog Şenay Devi YANGEL 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  burç  terazi