UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSMAİL TÜRÜT'TEN MAHKEME KARARINA İTİRAZ: "SÜLALEMİ TOPLASAN BU KADAR PARA ÇIKMAZ!.."

İSMAİL TÜRÜT'TEN MAHKEME KARARINA İTİRAZ: "SÜLALEMİ TOPLASAN BU KADAR PARA ÇIKMAZ!.."

İSMAİL TÜRÜT'TEN MAHKEME KARARINA İTİRAZ: "SÜLALEMİ TOPLASAN BU KADAR PARA ÇIKMAZ!.."

18 yıl evli kaldığı Ayşe Türk’ün ‘Beni aldattı’ iddiasıyla açtığı boşanma davası sonucu 500 bin lira tazminat ödemesine karar verilen İsmail Türüt, karara itiraz etti. Yargıtay, türkücünün başvurusu üzerine kararı bozarak dosyayı yeniden Beykoz Mahkemesi’ne gönderdi.   

Eski eşinin başlattığı icra takipleri nedeniyle zor duruma düştüğünü söyleyen İsmail Türüt, “Bende sülalemi toplasan bu kadar para çıkmaz. Çok şükür icralar durdu, mahkeme yeniden görülüp makul bir tazminat miktarı belirlenecek” dedi. Türüt, mal varlıklarına tedbir konduğu için hiçbir gelirinin kalmadığını da sözlerine ekledi: “Üç katlı evim var, sadece ona icra getirseler anlayacağım, ama atlarımın gelirine bile icra çıkardılar. Atlarım yarışta koşunca para kazanıyor, o parayı elime alamıyorum. Emekli olmak için bir şirkette sigortalı gözüküyordum, ‘Geliri var, almaya geldik’ diye oraya da icraya gitmişler, istifa ettim. Altı aydır sigorta primim ödenmiyor. Bazen 6 bin liralık nafakayı ödeyebilmek için borç aldığım oluyor.”    

İsmail Türüt’ün avukatı Emin Vahap Şirin, son gelişmeler hakkında şu açıklamayı yaptı: “Toplam 500 bin liralık tazminata itiraz ettik, Yargıtay da bizi haklı gördü. Bilirkişi fahiş olmayan yeni bir tazminat rakamı belirleyecek. Şimdi Ayşe Türk ve avukatının başlattığı icra talepleriyle uğraşıyoruz. Tabii bu arada icralar da durduruldu.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİsmail Türüt