UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUBA ÜNSAL PODYUMDA! MODA HAFTASI KAPSAMINDA İSTANBUL'DA DÜZENLENECEK DEFİLEDE TUBA ÜNSAL'DA BOY GÖSTERECEK!..

TUBA ÜNSAL PODYUMDA! MODA HAFTASI KAPSAMINDA İSTANBUL'DA DÜZENLENECEK DEFİLEDE TUBA ÜNSAL'DA BOY GÖSTERECEK!..

TUBA ÜNSAL PODYUMDA! MODA HAFTASI KAPSAMINDA İSTANBUL'DA DÜZENLENECEK DEFİLEDE TUBA ÜNSAL'DA BOY GÖSTERECEK!..

Belma Özdemir, hafiflik ve çokluk arasında melez/asimetrik bir denge olarak yorumladığı İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ‘HYBRID asymmetry’yi Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016’da sunacak. Defilede Tuba Ünsal da podyumda olacak.

Tasarımcı Belma Özdemir, ilkbahar yaz tasarımlarından oluşan HYBRID asymmetry adını verdiği yeni koleksiyonuyla, bir kez daha Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016 podyumunda olacak. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016’da sunmak üzere hazırladığı yeni koleksiyonuyla moda tutkunları ile buluşacak olan Özdemir, bu kez ilhamını rahat, feminen ve doğal olan modern kadının tam da kendisinden alıyor.

Gizemli organik formlardan, illustratif kök yapılardan oluşan HYBRID asymmetry, melez asimetri ve geometrik çizgileriyle feminen bir sentez yaratıyor. Koleksiyonun doğal duruşu, kesimler ve kıvrımlarla yaratılmış ayrıntılı asimetrik yaklaşımı ise modern kadının yeni yüzünü ortaya çıkarıyor.

Belma Özdemir, “HYBRID asymmetry, rahat ve akıcı görünümlere odaklanılarak hazırlanmış bir koleksiyon. Koleksiyonda kullanılan malzeme olanaklarının çok yönlülüğü ve soft tonlarla kazandırılan rahatlama hissi, tenin üzerinde önemli bir duygu yaratıyor. Koleksiyondaki farklı belirginliklerle öne çıkan bir parça ile geçmişe dönüş yaşamanız mümkün. Kimi zaman belirginleştirmek için kontüre etmek, kimi zaman özgür bırakmak, koleksiyondaki çalışma şekillerimden birkaçıydı” diyor.

HYBRID asymmetry defilesinde Belma Özdemir’in moda tutkunlarına bir de sürprizi olacak. Oyuncu Tuba Ünsal, defilede podyuma çıkarak koleksiyonun en güçlü parçalarından birini sunacak. Koleksiyon, 12 Ekim Pazartesi 17.00’da Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016 Mini Runway salonunda sunulacak.

BELMA ÖZDEMİR KİMDİR?

Giyim Tasarımı Bölümü'nde okuduğu Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olup iş hayatına atıldığı 1993 yılından bu yana tasarımcı kimliğini üstlenmiş olduğu Boyner Grup – Limon Company, Bessini, Derishow ve Vizyon Deri VSP gibi markaların yanı sıra pek çok farklı işbirlikleri içerisinde de yer aldı.

2007 yılında Beymen Academia birinciliği olan Belma Özdemir'in başarıları arasında; 2003 yılında Türkiye'ye birinciliği getiren Sertab Erener'in Eurovision sahne kostümü; Nil Karaibrahimgil'in sahne ve klip kostümleri; 2011 yılında vizyonda giren Caner Alper & Mehmet Binay imzalı Zenne filminin kostümleri ve Argande'nin Güneydoğu Anadolu'daki kadınlara çalışma olanağı sağlayan sosyal sorumluluk projesinde 2015 yaz ve kış tasarımlarını üstlenmek de var.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13