UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT VAROL, HAKKINDAKİ TÜM İDDİALARA VE ÇIKAN HABERLERE SON NOKTAYI KOYDU: “BİRLİKTELİK ÖZELDİR SAYGIYI HAK EDER!..”

MURAT VAROL, HAKKINDAKİ TÜM İDDİALARA VE ÇIKAN HABERLERE SON NOKTAYI KOYDU: “BİRLİKTELİK ÖZELDİR SAYGIYI HAK EDER!..”

MURAT VAROL, HAKKINDAKİ TÜM İDDİALARA VE ÇIKAN HABERLERE SON NOKTAYI KOYDU: “BİRLİKTELİK ÖZELDİR SAYGIYI HAK EDER!..”

İşte Murat Varol’un çok konuşulacak o açıklamaları:

SESSİZLİĞİM SAYGIMDAN

Deniz Akkaya ile sevginin ve geleceğin paylaşıldığı bir birliktelik yaşarken, zaman içerisinde ilişkimizin büyüsü bozuldu. Süreç, ilişkimizi ve duygularımızı düğümledi. Maalesef yollarımızı ayırdı.

Bugüne kadar kendime ve hayatıma eşlik eden insanlara her zaman saygı duydum. Ve bu duyguyla, yıllar önce yaşamımın bir bölümünü birlikte paylaştığım kişilerle ilgili hakkımda çıkan magazin haberlerine de, özellikle sessiz kaldım.

Bugünlerde ise aynı sessizliğimi, Deniz Akkaya ile ilişkimde de korumaya özen gösteriyordum. 

ÇÜNKÜ İLİŞKİLERİN MAHREMİYETİNİN KUTSALLIĞINA İNANIRIM.

Ancak; Deniz Akkaya’nın, ayrıldığımız günden bu güne, yazılı ve görsel medyada, hakkımda kullandığı suçlayıcı ifadelerin yönünü, ilk evladımın annesine çevirmesi, beni derinden yaraladı ve sessizliğimi bozmama neden oldu.

Dün olduğu gibi, bugünden sonra da maddi manevi yanında olacağım, üzüntüsünü kendi üzüntüm olarak göreceğim evladımın annesi;  suçlu olup olmadığını kimsenin bilmediği ve kısa zamanda çözülmesini umduğum bir yargı süreciyle karşı karşıya.

Ve ben bu konudaki sıkıntımı o günlerde gönül birlikteliği yaşadığım, iyi kötü her şeyimi samimiyetle paylaştığım sevdiğim kadın Deniz Akkaya’ya anlatmıştım. Çünkü Deniz hayalimdi, gerçek oldu ve onunla birlikteliğime çok önem veriyordum.

BOZULMASIN İSTEDİĞİM, ÜSTÜNE TİTREDİĞİM BİR İLİŞKİYDİ BU BENİM İÇİN.

Zaman zaman tartışmalarımız oluyordu her ilişkide olduğu gibi ama geçip gidiyordu. Deniz bana çok iyi geliyordu, onunla çok mutluydum, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum. Evladı Ayşe evladımdı. Deniz'e olduğu kadar benim içinde bir insanın sahip olabileceği en güzel, en özel hediyeydi. Öyle çok seviyorum ki Ayşe’yi, birlikte geçirdiğimiz o zamanlarda günlük programımı Ayşe’ye göre yapıyor ve paylaştığımız bu zamanlardan büyük keyif alıyordum. Belki çok erken baba olmam nedeniyle yasayamadığım, Ayşe sayesinde farkına vardığım; benzersiz bir duygu olan babalık duygusunu yaşıyordum. Evet Allah sağlık versin canımdan çok sevdiğim iki evladım daha var. Ama dönüp bakıyorum da, ben de çocukmuşum o zamanlar. İyi bir baba oldum mu diye soruyorum kendime, daha farklı ilgileniyorum şimdi onlarla. Artık 46 yaşındayım. On yıl önceki Murat değilim uçarılığım hayatla eğlenmelerin, gençliğin verdiği o deli doluluğun çok ötesindeyim. Bir ilişkide keskinliği değil, o keskin uçları yumuşatmayı, aşkı sevgiyi beslemeyi önemsiyorum. Böyleydi Deniz’le birlikteliğim, evet zor günler yaşadık ama sevgim ağır bastı ve birlikteliğimi hep devam ettirmek istedim. Aslında Deniz Akkaya’yı on- on bes yıl önceki halime benzetiyordum. Ben değişmiştim ve Deniz’de değişebilirdi. Ve ben her koşulda yanında olabilirdim.

Çünkü;

Duygum aile olmaktı. Yuva kurmaktı. Çocuklarımla, Ayşe’yle,Deniz’le huzurlu, sakin bir yuva.

Ama olmadı.

BUGÜN ARTIK SEVDİĞİM KADINLA YOLLARIMIZ AYRI. 

Birlikteliğimiz süresince içtenlikle paylaştığım üzüntülerimi,televizyon ekranlarında, kendine kamuoyu yaratmak için kullanması, bu konunun ayrılma nedenimiz olduğunu iddia etmesi üzücü.

Deniz Akkaya’nın hakkımda ve hayatımdaki kişilerle ilgili kullanmış olduğu tüm ifadelerin hakikatliğinden uzaklaştırılarak kamuoyu ile paylaşılan olaylar olduğunu belirtmeliyim. Mahremiyetimi koz olarak kullanması ve konuların içeriğini saptıran açıklamalarda bulunmasını doğru bulmuyorum. Tüm medyayla paylaştığı benimle ilgili sözler,maalesef ilişkimizi nasıl yaşadığının üzücü bir ifşasıdır. 

Halbuki birlikteliğimiz özeldi ve ayrıldıktan sonra da saygıyı hak ediyor.

Saygılarımla

Murat Varol

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat varol  deniz akkaya