UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

2014 YILINDA İNTİHAR EDEN ÜNLÜ AKTÖRÜN ARDINDAN BAŞLAYAN MİRAS KAVGASINDA SULAR DURULMUYOR!..

2014 YILINDA İNTİHAR EDEN ÜNLÜ AKTÖRÜN ARDINDAN BAŞLAYAN MİRAS KAVGASINDA SULAR DURULMUYOR!..

2014 YILINDA İNTİHAR EDEN ÜNLÜ AKTÖRÜN ARDINDAN BAŞLAYAN MİRAS KAVGASINDA SULAR DURULMUYOR!..

2014 yılında intihar eden ünlü aktör Robin Williams'ın ardından başlayan miras kavgasında sular durulmuyor. Suçlamalar ve tartışmalarla geçen son mahkemede, nihai karar verildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Parkinson ve depresyon hastalığıyla mücadelesini 2014 yılında intihar ederek sonlandıran Oscar ödüllü aktör Robin Williams'ın mirası, ailesi arasında çatışmalara neden oldu.

Oyuncunun eşi ve önceki evliliğinden olan çocukları arasındaki malk-mülk kavgası, mahkemeye taşındı.

Williams'ın üç çocuğu, babalarının eşiyle yaşadığı San Fransisco'daki evden Susan Williams'ın çıkmasını ve evde babalarına ait olan tüm eşyaların kendilerine teslim edilmesini istedi.

Susan Williams ise hayatının sonuna kadar eşiyle paylaştığı evde kalmak istediğini beyan ederek, kocasının sık sık kullandığı saati, balayına çıktıklarına ona aldığı bisikleti ve evliliklerinde hediye ettiği bazı eşyaların kendisinde kalmasını talep etti.

Çocuklar da davaya neden olan saati, hatırası olan bazı eşyaları, Robin Williams'ın düğününde giydiği smokini ve 60'ıncı doğum gününde çektirdiği fotoğrafları istedi.

EVDEN İZİNSİZ ALMIŞLAR

Davada Susan Williams'ın avukatı, çocukların eve girerek babalarına ait olan bazı eşyaları izinsiz aldıklarını ve müvekkilini dövmeye kalkıştıklarını öne sürdü.

İddiayı kabul etmeyen çocuklar, Williams'ın bu sözleri 'babalarının açıkça kendilerine bıraktığı eşyaları vermemek için' uydurduğunu ileri sürdü.

EVİ ALDI AMA...

Mahkeme kararı basına açıklanmadı ancak anlaşma maddeleri Susan Williams'ın avukatı Jim Wafstaffe tarafından mutlulukla karşılandı: "Tüm mülklerin ederi tahminen 100 milyon dolardan fazla ediyordu. Müvekkilim Susan Williams bu paranın sadece bir kısmını aldı. Aldığı para da hayatı boyunca aynı evde kalmasına yetecek kadar..."

Mahkemeden sonra Susan Williams da şunları söyledi: "Hayatımın en büyük kaybının neden olduğu bu davanın sonucunu bir 'kazanım' olarak nitelendiremem. Ancak sorunu çözdüğü için hakime minnettarım. Artık kocamın isteklerinin yerine geldiğini bilerek, huzur içinde yaşayabilirim. Sanki Robin'in sesi duyuldu ve ben nihayet kocamla paylaştığım evimde yasımı tutabileceğim. Evimden bir kamyon dolusu hatıranın çıkarılacak olması elbette çok acı verici. Benim için çok şey ifade eden duygusal eşyalar bunlar... Yine de her şey için Tanrıya şükrediyorum."

Ederi 100 milyondan fazla olan mülklerin büyük bir kısmı ile 50'den fazla bisiklet, 85 saat, aile fotoğrafları ve smokinler ise çocuklarda kaldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRobin Williams  MİRAS  KAVGA