UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KANSERİ YENEN SEVİLEN OYUNCU EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! HEMDE BAKIN HANGİ ŞARTLA?

KANSERİ YENEN SEVİLEN OYUNCU EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! HEMDE BAKIN HANGİ ŞARTLA?

KANSERİ YENEN SEVİLEN OYUNCU EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! HEMDE BAKIN HANGİ ŞARTLA?

Yoğun çalışma şartlarından dolayı dizilerde yer almayan Vahide Perçin, 1,5 yıl aradan sonra ekranlara kendi şartlarıyla döndü. Ünlü oyuncu 10 saatten fazla çalışmayacak.      

3 yıl önce yakalandığı kanser hastalığından şifa bulan Vahide Perçin, yoğun çalışma saatlerinden dolayı sıcak bakmadığı dizi setlerine geri döndü.

Dizide kendi koyduğu çalışma şartlarıyla yer alacağını belirten ünlü oyuncu, kontratına olmazsa olmaz kurallar koydu. Perçin’in şartları ise şöyle: Saç makyaj dahil sette toplam 10 saat kalacak. Haftada 2 gün izin yapacak. Set yemeklerinde kendisine özel bir beslenme programı olacak.

BÖLÜM BAŞI 60 BİN LİRA KAZANACAK

En son Muhteşem Yüzyıl’da  Hürrem Sultanı canlandıran Vahide Perçin, 1,5 yıl aradan sonra ‘Göç Zamanı’ adlı diziyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu, kendi ailesinin yaşamından izler de taşıyan projede Talat Bulut’la başrolü paylaşacak. En çok kazanan kadın oyuncular arasında yer alan Perçin, bölüm başı 60 bin lira kazanacak. Usta oyuncu sinema filmlerinden ise 150 bin lira istiyor.

7 YIL SONRA YENİDEN

Talat Bulut ile Vahide Gördüm, 2007 - 2008 yıllarında Annem dizisinde birlikte oynamıştı. İki usta oyuncu 7 yıl sonra yine Veli Çelik'in yöneteceği dizide buluşuyor.

Bugün

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVahide Perçin