UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DIŞARI ÇIKACAKLAR DİKKAT! METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAĞIŞ UYARISI GELDİ!..

DIŞARI ÇIKACAKLAR DİKKAT! METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAĞIŞ UYARISI GELDİ!..

DIŞARI ÇIKACAKLAR DİKKAT! METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAĞIŞ UYARISI GELDİ!..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun güney ve doğusunda yağış bekleniyor.  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Göller Yöresi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Ankara, Çankırı, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize çevreleri ile Kastamonu ve Artvin'in kıyıları, Trabzon ve Kocaeli'nin doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.  

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Sinop çevrelerinde kuvvetlice, Marmara, Kıyı Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize çevreleri ile Kastamonu ve Artvin'in kıyıları, Trabzon ve Kocaeli'nin doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, sel, su baskını, heyelan, yıldırım gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeteoroloji  sıcaklık