UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRLİKTELİKLERİYLE DİLDEN DİLE DOLAŞAN ENGİN ÖZTÜRK İLE İDİL FIRAT'IN AŞKINA BÜYÜK ENGEL!..

BİRLİKTELİKLERİYLE DİLDEN DİLE DOLAŞAN ENGİN ÖZTÜRK İLE İDİL FIRAT'IN AŞKINA BÜYÜK ENGEL!..

BİRLİKTELİKLERİYLE DİLDEN DİLE DOLAŞAN ENGİN ÖZTÜRK İLE İDİL FIRAT'IN AŞKINA BÜYÜK ENGEL!..

İdil Fırat'ın oyuncu Engin Öztürk'le yaşadığı medyatik aşkı, babası Önder Fırat'ı kızdırdı. Ünlü avukat, son günlerde ilişkisiyle manşetleri süsleyen kızını uyararak rest çekti.    

Sosyetik güzel İdil Fırat ve oyuncu Engin Öztürk, nazara geldi. Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'dan dönerken Atatürk Havalimanı'nda objektiflere el ele poz vererek aşklarını herkese ilan eden Fırat ve Öztürk'ün aşkı manşetleri süslemişti.

TUZU BİBERİ OLDU

Bu durum İdil Fırat'ın avukat babası Önder Fırat'ı rahatsız etti. Dün de sevgilisinin doğum gününü kutlayan sosyetik güzel, instagram'da paylaştığı bir fotoğrafla magazin sayfalarını süsleyerek babasını çileden çıkardı. Kızını magazin sayfalarında sık sık görmekten rahatsız olan Önder Fırat'ın isyan ettiği öğrenildi.

OYUNCU İSTEMİYOR!

İdil Fırat'ın çok yakın bir arkadaşına göre, Önder Bey, "Özel hayatına saygı duyuyorum ama sık sık böyle magazin sayfalarında seni görmek istemiyorum. Yaşadığın ilişki sana özel olmalı. Bir oyuncu ile birlikte olmanı da hiç istemezdim" diyerek rest çekti. Önder Fırat, daha önce de kızını Kıvanç Tatlıtuğ ve Arda Turan'la olan ilişkisi yüzünden uyarmıştı.

İdil Fırat ve Engin Öztürk, geçtiğimiz hafta objektiflere el ele poz vererek aşklarını böyle ilan etmişti.

ARDA FIRÇASI YEMİŞTİ

Sosyetenin en gözde bekarlarından olan İdil Fırat bir dönem Kıvanç Tatlıtuğ'la aşk yaşamıştı. Arda Turan-Sinem Kobal aşkının da bitme sebebi olarak gösterilen İdil Fırat'a babası ünlü futbolcuyla görüşme yasağı getirmişti.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİdil Fırat  Engin Öztürk