UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOMPLO TEORİLERİNİN EN İLGİNCİ: AY'DA BULUNAN UZAYLI KADIN MUMYASI!..

KOMPLO TEORİLERİNİN EN İLGİNCİ: AY'DA BULUNAN UZAYLI KADIN MUMYASI!..

KOMPLO TEORİLERİNİN EN İLGİNCİ: AY'DA BULUNAN UZAYLI KADIN MUMYASI!..

Bilindiği gibi NASA, Apollo 17 görevi ile insanlı Ay uçuşlarını resmen sonlandırmıştı. Amerika'nın hâlâ Ay'a bile gidip gitmediği komplo teoristlerince tartışıladursun, bugün yapacağı basın toplantısıyla 'Ay'da bulunan kadın mumyası' tekrar gündeme gelmiş durumda.

Gözler bugün NASA'nın TSİ 18.30'da yaptığı basın toplantısına çevrildi. NASA, bu toplantıda, Kızıl Gezegen'e dair 'büyük bir bilimsel bulgunun' açıklanacağını duyurdu. 'Mars'ta hayat olup olmadığı tartışmaları tüm dünyada gündeme oturdu.

YAŞAM BELİRTİSİ

Geçmişte NASA'nın Mars programının başında bulunan Doug McCuistion, "Yeraltında kolayca erişilebilen ve serbestçe akabilen sıvı halde su bulduklarını açıklayacaklarsa, ki bu yıllardır duyduğumuz teorilerden biridir; bu Mars'taki yaşam potansiyeli ve insanların hayatını sürdürebilmesi için büyük bir bulgu olacak" dedi.

Boston Herald'a konuşan McCuistion, "Bu, hem Mars'ta yaşam bulunması hem de insanların bu gezegene gitme sürecini hızlandırması açısından oyunun kurallarını değiştirecek nitelikte bir gelişme olabilir" diye ekledi.

AY'A SEYAHAT ARTIK NEDEN YAPILMIYOR?

Tarih 11 Aralık 1972’yi gösterirken, Apollo 17 aya iniş yaptı. Bu insanoğlunun son ay seyahati değildi, ancak aya giden insanlı uzay araçları için yörüngeden çıkılan son sefer oldu. Apollo 17 ay yüzeyine Orion kapsülünü bıraktı. Astronotlar kapsülden çıkarak çalışmalara başladılar. Birden bire Apollo 17'den sonra NASA insanlı ay araştırmalarını askıya aldı. Peki, ne olmuştu?

UZAYLI KADIN MUMYASI

Komplo teoristleri, NASA'nın Apollo uçuşları sırasında, özellikle de Apollo 17 görevinde dünya dışı yaşama dair çok kesin kanıtlara ve gerçeklere ulaştığını ve bunları gizlice devam ettirmek için ödenek kesintisi bahanesi ile uçuşları durduruğunu ilan ettiğini savunuyorlar. Dayandıkları en büyük kanıt se Ay'da bulunduğu iddia edilen ve uzaylı bir kadına ait olduğu söylenen mumyanın görüntüleri.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuzaylı  kadın  mumya  uzay  yaşam  ay  ufo