UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ SON BULDU! İŞTE MAÇIN SKORU VE TÜM DETAYLAR!..

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ SON BULDU! İŞTE MAÇIN SKORU VE TÜM DETAYLAR!..

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ SON BULDU! İŞTE MAÇIN SKORU VE TÜM DETAYLAR!..

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 3-2 yenmeyi başardı. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki gol düellosunda perdeyi açan taraf siyah beyazlılar oldu. 20. dakikada Kjaer (kendi kalesine) ve 24'te Mario Gomez'in kafa golleri Beşiktaş'ı 2-0 öne geçirdi. İlk golü kendi kalesine atan Kjaer, 32'de yine bir kafa vuruşuyla skoru 2-1'e getirdi. 65'te Van Persie, Fenerbahçe'nin 2. golünü attı. 74'te tekrar sahneye çıkan Mario Gomez, Beşiktaş'ın galibiyetini ilan etti: 3-2.

90'

(Beşiktaş)

Andreas Beck'in kendi yarı alanından gönderdiği uzun topa sağ kanatta hareketlenen Cenk Tosun için ofsayt bayrağı kalkıyor.

90'

(Beşiktaş)

Volkan Demirel'in degaj yapmasına engel olan Necip Uysal sarı kart görüyor.

90'

Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.

90'

(Fenerbahçe)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortasını Dusko Tosic kafayla uzaklaştırıyor.

88'

(Beşiktaş)

Beşiktaş karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Mario Gomez'in yerine Cenk Tosun'u oyuna alarak kullanıyor.

88'

(Fenerbahçe)

Şener Özbayraklı'nın sağ kanattan yaptığı orta ile penaltı noktasına yakın bir noktada topla buluşan Raul Meireles'in kafa vuruşu farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

86'

(Fenerbahçe)

Sağ çaprazda kaleye yaklaşık 30 metre mesafede topla buluşan Mehmet Topal'ın yerden çektiği şut kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

85'

(Fenerbahçe)

Raul Meireles'in yerden pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Robin Van Persie için ofsayt bayrağı kalkıyor.

83'

(Beşiktaş)

Beşiktaş bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Oğuzhan Özyakup'un yerine İsmail Köybaşı'nı oyuna alarak kullanıyor.

80'

(Fenerbahçe)

Şener Özbayraklı'nın sağ kanattan yaptığı orta ile altıpasa yakın bir noktada sağ çaprazda topla buluşan Robin Van Persie'nin kafa vuruşu yan direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor. Direkten dönen top Van Persie'nin ayağına çarpıp oyun alanının dışına çıkıyor.

78'

(Fenerbahçe)

Robin Van Persie'nin pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Diego'un çektiği şut savunmadan sekip kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

76'

(Fenerbahçe)

Fenerbahçe karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Ozan Tufan'ın yerine Diego'yu oyuna alarak kullanıyor.

74'

(Beşiktaş)

GOOOLL!! Beşiktaş, Mario Gomez'in attığı golle karşılaşmada tekrar öne geçiyor.

72'

(Fenerbahçe)

Ersan Gülüm'ün Volkan Şen'e yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Nani geçiyor. Nani'nin ortasını Andreas Beck kafayla uzaklaştırıyor.

69'

(Beşiktaş)

Şener Özbayraklı'nın Olcay Şahan'a yaptığı faulün ardından sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Oğuzhan Özyakup geçiyor. Oğuzhan'ın ortası savunmadan sekip kaleci Volkan Demirel'de kalıyor.

65'

(Fenerbahçe)

GOOOLL!! Fenerbahçe, Robin Van Persie'nin attığı golle beraberliği yakalıyor. Savunma arkasına atılan topla ceza sahası içerisinde sağ çaprazda buluşan Volkan Şen, son çizgiye indikten sonra yerden pasını altıpasın hemen dışında bulunan Robin Van Persie'ye veriyor. Van Persie'nin gelişine sol ayağı ile çektiği şut kaleci Tolga Zengin'in sağından ağlarla buluşuyor.

63'

(Fenerbahçe)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Nani geçiyor. Nani'nin ortası kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

62'

(Beşiktaş)

Bruno Alves'in Olcay Şahan'a yaptığı faulün ardından sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Gökhan Töre geçiyor. Gökhan Töre'nin çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

58'

(Beşiktaş)

Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinde Fernandao'ya arkadan sert müdahalede bulunan Ersan Gülüm sarı kart görüyor.

57'

(Beşiktaş)

Şener Özbayraklı'nın Oğuzhan Özyakup'a yaptığı faulün ardından ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Oğuzhan geçiyor. Oğuzhan'ın yaptığı kesme vuruş az farkla üstten dışarı çıkıyor.

56'

(Beşiktaş)

Andreas Beck'in pası ile ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Gökhan Töre'nin ortasını Simon Kjaer kafayla uzaklaştırıyor.

54'

(Beşiktaş)

Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Oğuzhan Özyakup geçiyor. Oğuzhan'ın ortasını savunmasına yardıma gelen Fernandao ön direkte kafayla uzaklaştırıyor.

52'

(Fenerbahçe)

Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı orta ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Nani'nin topuğuyla yaptığı vuruş kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

49'

(Fenerbahçe)

Andreas Beck'in uzaklaştırmak istediği top sağ kanatta bulunan Ozan Tufan'a geliyor. Ozan Tufan'ın hiç bekletmeden yaptığı ortada top arka direkte bulunan Bruno Alves'e geliyor. Bruno Alves'in kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

49'

(Fenerbahçe)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortasını ön direkte Andreas Beck uzaklaştırıyor.

46'

(Beşiktaş)

Beşiktaş, ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Jose Sosa oyundan çıkarken yerine Necip Uysal giriyor.

46'

İkinci yarı Beşiktaşlı futbolcuların yaptığı santra vuruşu ile başlıyor

45'

Halis Özkahya'nın düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğü ile sona eriyor.

45'Jose Sosa'nın yerden pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Gökhan Töre için ofsayt bayrağı kalkıyor.

45'

(Fenerbahçe)

Beşiktaş ceza sahasına yakın bir noktadan sağ kanattan hızlı bir şekilde atağa kalkmak isteyen Andreas Beck'e sert müdahalede bulunan Nani sarı kart görüyor.

45'

İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.

45'

(Fenerbahçe)

Raul Meireles'in uzun pası ile ceza sahasının hemen içerisinde topla buluşan Fernandao için ofsayt bayrağı kalkıyor.

43'

(Beşiktaş)

Fenerbahçe savunmasının uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası yayı dışında hafif sol çaprazda topla buluşan Atiba Hutchinson'ın gelişine çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

41'

(Fenerbahçe)

Oğuzhan Özyakup'un Ozan Tufan'a yaptığı sert müdahalenin ardından ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Nani geçiyor. Nani'nin ortasını Beşiktaş savunması kafayla uzaklaştırıyor.

39'

(Fenerbahçe)

Caner Erkin'in pası ile sol kanatta topla buluşan Volkan Şen ceza sahası çizgisi üzerinden ortasını yapıyor. Volkan Şen'in ortası ile arka direkte buluşan Fernandao'nun uçarak yaptığı kafa vuruşu kaleci Tolga Zengin'den dönüyor.

38'

(Fenerbahçe)

Fenerbahçe bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Lazar Markovic'in yerine Volkan Şen karşılaşmaya dahil oluyor.

36'

Beşiktaş yarı alanının ortalarında kendini yere bırakan Lazar Markovic kısa süreli bir sakatlık yaşıyor.

32'

(Fenerbahçe)

GOOOLL!! Fenerbahçe, Dusko Tosic'in kendi kalesine attığı golle skoru 2-1'e getiriyor.

24'

(Beşiktaş)

GOOOLL!! Beşiktaş, Mario Gomez'in attığı golle farkı 2'ye çıkarıyor.

20'

(Beşiktaş)

GOOOLL!! Beşiktaş, Ersan Gülüm'ün attığı golle 1-0 öne geçiyor.

19'

(Beşiktaş)

Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın ortasına ön direkte iyi yükselen Ersan Gülüm'ün kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.

17'

(Fenerbahçe)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortasını Luiz Rhodolfo kafayla uzaklaştırıyor.

16'

(Fenerbahçe)

Fernandao'nun pası ile sağ kanatta topla buluşan Şener Özbayraklı, ortasını ön direkte bulunan Ozan Tufan'a yapıyor ancak son anda araya giren Atiba Hutchinson kayarak yaptığı müdahale ile topu kornere uzaklaştırıyor.

12'

(Fenerbahçe)

Ersan Gülüm'ün Şener Özbayraklı'ya yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortasını Andreas Beck kafayla uzaklaştırıyor.

9'

(Fenerbahçe)

Volkan Demirel'den aldığı pasla Fenerbahçe yarı alanının ilk metrelerinde topla buluşan Lazar Markovic, seri çalımlarla ceza sahası içerisine girdikten sonra sol çaprazdan ortasını altıpas içerisinde bulunan Fernandao'ya yapıyor ancak Fernandao bu ortaya dokunamayınca araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.

5'

(Fenerbahçe)

Ozan Tufan'ın pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Fernandao'nun yerden çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

3'

(Beşiktaş)

Olcay Şahan'ın pası ile ceza sahasına yakın bir noktada sol çaprazda topla buluşan Dusko Tosic'in ortasını Fenerbahçe savunması uzaklaştırıyor.

1'

Zorlu mücadele Fenerbahçeli futbolcuların yaptığı santra vuruşu ile başlıyor.

-

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, teknik direktörlük kariyeri boyunca Fenerbahçe ile lig ve kupa olmak üzere toplam 38 kez karşı karşıya gelirken 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 22 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe teknik direkörü Vitor Pereira ise bu maçla birlikte Türkiye'deki ilk derbi maçına çıkacak.

-

Ligde oynadığı 5 maçta 8 golü bulunan Fenerbahçe'nin en golcü ismi ise 3 golle Nani. Robin Van Persie'nin de ligde 2 golü bulunuyor. Fenerbahçe'nin en çok asist yapan isimleri ise 2'şer asistle Hasan Ali Kaldırım ve Nani.

-

5 hafta sonunda rakip filelere 13 gol bırakan Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu 4 golle Cenk Tosun. Olcay Şahan ve Mario Gomez'in de ligde 2'şer golü bulunuyor. Gökhan Töre de yaptığı 4 asistle bu alanda takımının lideri.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEŞİKTAŞ  FENERBAHÇE