UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZGE ÖZBERK VE CANSEL ELÇİN'DEN HAYATA DAİR ÖNEMLİ SÖZLER!..

ÖZGE ÖZBERK VE CANSEL ELÇİN'DEN HAYATA DAİR ÖNEMLİ SÖZLER!..

ÖZGE ÖZBERK VE CANSEL ELÇİN'DEN HAYATA DAİR ÖNEMLİ SÖZLER!..

Haftaya vizyona girecek olan Evlenmeden Olmaz filminde Zeynep ile Yavuz’un ayrıldıktan sonra çöpçatan sitesine başvurması ile başlarına gelen komik olaylar anlatılıyor. Filmin başrolleri Cansel Elçin ve Özge Özberk ile evlilik ve ilişkilere dair konuştuk.

Senaryoyu ilk okuduğunuz zaman nasıl bir hikaye ile karşılaştınız ve sizi çeken yanları neler oldu?

Cansel Elçin: Ben komedide oynamayı çok istiyordum. Senaryo bana geldiğinde hikayeyi gerçekten çok beğendim ve heyecanlandım. Yavuz karakteri tam bir anti-kahraman. Oynarken mimiklerimi, ellerimi kollarımı da kullanacağımı bilmek beni çok heyecanlandırdı.

Özge Özberk: Senaryosu çok eğlenceli ve keyifliydi. Zeynep ve diğer tüm karakterlerin de çok iyi yazıldığını gördüm. İnsanları güldürecek bir film çıkacağına inanarak bu işe başladık.

Bu ikilinin aşkını izleyici nasıl karşılayacak?

Cansel: Bence çok içten bulacaklar. Çünkü gerçekten Yavuz ve Zeynep aslında birbirlerine çok aşıklar.

Özge: Ben izleyicinin de bu aşka inanacağını, onların ayrılığına üzülüp sonrasında yine onlarla birlikte güleceğini düşünüyorum.

İlişkiler hayatımızı tümden etkilemeyi sizce nasıl başarıyor?

Cansel: Hayat dediğimiz zaten ilişkilerden oluşmaz mı? Ailemizle ilişkimiz, sevdiklerimizle, iş arkadaşlarımızla, yoldan geçenlerle ilişkimiz... Sadece kadın-erkek ilişkisi değil. Hayatın bütünü insan ilişkisinde oluşuyor.

Diğer romantik komedilerinden sizin filmin farkı nasıl olacak?

Cansel: Bu film diğer romantik komedilere göre komedisi daha baskın bir iş oldu. Zaten filmin sloganı da “Yılın en komik aşk hikayesi.” Evet, filmde aşk var ve bu aşkı yaşamak için karakterler gerçekten komik durumlarda kalıyor

Özge: Bu filmde komedi, romantizme daha ağır basıyor. Filmdeki en romantik kişi, kötü adamımız Hakan Eratik diyebilirim. Şair bir mafya babası.

İzleyici bu çiftten en çok kime sinirlenecek?

Cansel: Bence her ikisine de anlayış gösterecekler. Ama erkekler Zeynep ve arkadaşlarına sinirlenebilirler biraz. Kadınlar da Yavuz’a. Yavuz’un bir lafı var, “Bir erkeğin hayatı evlenince biter. Babamın sözü, yaz bunu.”

Özge: Erkeklerin kadın tavrına, kadınların da erkek tavrına kızacağı gerçekler var filmde. ‘Erkekler marstan kadınlar venüsten’i ispat edercesine...

Siz yaşadığınız ilişkileri düşününce evliliğin önemini nasıl açıklarsınız? Bu filmde sizin kendinize yakın bulduğunuz duygu ne oldu?

Cansel: Bence evlenmeden önce beraber bir şeyler paylaşmak, mümkünse beraber yaşamak, birbirini tanımak daha doğru geliyor. Hatta hayatta başka senaryolar okumak da gerekiyor bence. O zaman insan yanındaki kişinin değerini daha iyi biliyor. Evlilik de bir aile kurmak için şart. Birinin sizi evde beklemesi kadar güzel bir şey yok. Sizde farklı bir özgüven yaratıyor. Evde eşinin, çocuklarının olması harika bir duygu. Birinin seni düşünmesi çok güzel. Evli olduğun zaman daha güvenli oluyorsun. Kazançların, zevklerin, her şeyin bir oluyor. Ben paylaşmayı seviyorum. Evlilik alışkanlıklarına uygun, yol arkadaşın olacak, hiçbir zaman yalnız bırakmayacak biriyle olduğu zaman insana çok şey katıyor. Aile kurmak önemli bir şey. Evde seni biri bekliyor. Beraber yol alıyorsun, bunlar çok güzel şeyler.

İzleyici sinema salonundan hangi hislerle çıkarsa kendinizi iyi hissedersiniz?

Cansel: Ben gülerek çıkacaklarına inanıyorum. Öyle çıkmalarını da isterim. Çünkü gerçekten çok eğlenceli ve keyifli bir film yaptık.

Özge: Evlenmeyen kalmasın... (Gülüyor)

Yeni nesil ilişkilerinde sosyal medyanın gücü muazzam. Peki çöpçatan sitelerine bakışınız nedir? Siz yapar mıydınız böyle bir şey?

Cansel: Filmdeki internet sitesi değil. Bir büro aslında. Ben yapmazdım ama yapan ve mutlu evlilik yürüten insanlar olmuştur herhalde. Ama sosyal medya her şeyi olduğu gibi ilişkileri de hızlandırıyor. Gün geçtikçe sosyal medyaya daha çok teslim oluyoruz. Her gün yeni aplikasyonlardan bahsediyorlar, yolda yürürken biriyle tanışmak, kafede otururken biriyle tanışmak artık çok kolay.

Özge: Evlenmedenolmaz.com için görücü usulünün modern versiyonu diyebiliriz.

Siz bu karakterlerin en çok neyine gülüyorsunuz?

Cansel: Ben Yavuz’un sarsaklığına çok gülüyorum. Aslında çok başarılı bir cerrah. İşinde çok disiplinli. Ama aşk hayatında tam bir saf. Aşkını elde etmek için yaptıkları gerçekten çok komik. İzlerken bu adam nasıl cerrah olmuş diyebilirsiniz, zaten filmde Zeynep de bunu soruyor.

Özge: Ben de Zeynep’ten çok arkadaşlarına gülüyorum. Zeynep biraz daha aklı başında bir kız, ama evlenmeye takmış. 30’uncu yaş gününde bir evlenme teklifi bekliyor ama sonuç hayal kırıklığı. Yavuz’a çok da aşık. İş icabı da olsa arkadaşlarıyla gittiği evlenmedenolmaz.com bürosunda kendini içinde bulduğu durum da oldukça komik.

MAKARON

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖzge özberk  cansel elçin