UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OYUNCULUKTAKİ YETENEĞİ KADAR GÜZELLİĞİYLE DE ADINDAN SÖZ ETTİREN FAHRİYE EVCEN SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

OYUNCULUKTAKİ YETENEĞİ KADAR GÜZELLİĞİYLE DE ADINDAN SÖZ ETTİREN FAHRİYE EVCEN SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

OYUNCULUKTAKİ YETENEĞİ KADAR GÜZELLİĞİYLE DE ADINDAN SÖZ ETTİREN FAHRİYE EVCEN SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

“Gerçek güzellik tanımı aslında çok basit; mutluluktan içi gülen gözler ve kocaman gerçek bir gülümse” dedi.

Türkan Şoray’ın tahtına aday gösterilen Fahriye Evcen, sinemanın sultanın nesilden nesile ilham veren bir yıldız olduğunu söylüyor. Oyuncuyla, Şoray’a olan hayranlığı, güzellik sırları ve bayram dönemlerinde yaşadığı heyecan üzerine konuştuk.  

- Güzelliği nasıl tanımlıyorsunuz? Sizce bir kadını güzel yapan ne?

Gerçek güzellik tanımlarım aslında çok basit. Mutluluktan içi gülen gözler, kocaman gerçek bir gülümse gibi.

Ben de özellikle gülüşümün gücünü keşfettiğim an aslında gerçek güzelliğimi etrafıma daha iyi yansıtmaya başladım. Bakım ürünleri güzelleşmek için çok iyi birer takviye.

Saç, cilt, vücut tipinize uygun ürünleri düzenli kullanmak çok önemli.

Ancak eğer ruhunuz dengede değilse,  gözlerinizde yeterince ışık yoksa ya da iyi beslenmiyorsanız saçlarınız, cildiniz yeterince parlamayacaktır.

Bence güzellik sağlıklı bir beden, sağlıklı bir ruh ve aklın uyum halinde olması sonucu dışarı yansıttığımız ışıktır.

- Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

İş yoğunluğumun haricinde doğal akışında sağlıklı ve düzenli olan bir hayatım var. Uyku saatlerim düzenli, günde ortalama yedi saat uyuyorum. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya özen gösteriyorum. Bol miktarda su tüketiyorum.

Artık hayatımın rutini haline gelen bu alışkanlıklarım, fit bir görünüme sahip olma konusunda da bana ciddi anlamda yarar sağlıyor diyebilirim.

- L’Oréal Paris’in Reklam filminde “Efsanevi kadın deyince aklıma ilk Türkan Şoray geliyor” diyorsunuz. Sinemanın sultanı sizin için hangi yönleriyle ilham kaynağı?

Türkan Şoray, alışılagelmişin dışına çıkan, ikonik görünüşüyle nesilden nesile ilham veren bir yıldız. Tüm zamanlara hitap eden bir ışığı var! Benim için Türkan Şoray, gerek duruşu, gerek başarılı kariyeri, gerek ikonik güzelliğiyle   zamana meydan okuyor.

Nesiller boyunca ‘efsanevi’ kalmayı başarmakla birlikte zamansız güzelliğin sembolü olarak günümüz trendlerinede yön veriyor.

Ve en önemlisi de, benim için ilham kaynağı olmasının en büyük sebebi, büyüleyici güzelliğe sahip kahverengi saçları!

- Favori tonunuz efsanevi kahve yani...

Saç rengimi seçerken hem sezon trendlerini yansıtmayı, hem de kelimenin tam anlamıyla efsane olmuş bir rengi saçlarımda                 uygulamayı tercih ettim. Bu rengi saçlarında benim gibi soğuk akaju tonlarda yansımalara sahip olmak isteyen tüm kadınlara öneriyorum.

- Saçlarınız canlılığı ve parlaklığı için neler yapıyorsunuz?

Sağlıklı beslenme, yeterli su tüketimi, düzenli spor gerçekten çok önemli. Ek olarak kişisel bakımın benim için vazgeçilmez olduğunu söyleyebilirim.

Bu tempoda herhangi bir saç bakım ürünü yeterli olmuyor çünkü. Bu anlamda gerekli tüm bakımı yapan saç yağını tercih ediyorum.

‘Anneannemin mendilini saklıyorum’

- Bayram dönemleri için özel bir hazırlık süreciniz var mı?

Bayram dönemleri beni küçük bir kız çocuğu gibi hissettiren, heyecanlandıran dönemler. Her bayram zamanında başta ailem, sevdiklerim olmak üzere tüm dünya için mutluluk, sağlık ve huzur dilekle-rimi kalpten paylaşıyorum. Bayramın ‘Nerede o eski bayramlar?’ dedirtmeden kutlanması benim için çok önemli. Bu sebeple mümkün olduğunca ailemle, sevdiklerimle olacak şekilde bayram hazırlıklarımı, programlarımı gerçekleştiriyorum. Bayram sabahı hissedilen mutluluk, heyecan, umut karışımı duygu, bayrama özenle hazırlanmayı da gerektiriyor bence. Güzel kıyafetler, efsanevi saçlar, özel bir makyaj... Bu minik hazırlıklar bayramı tam anlamıyla, tüm heyecanıyla yaşamamı sağlıyor.

- Bizimle bir bayram anınızı paylaşır mısınız?

Bayramlar benim için çok anlamlı anılarla dolu. Çocukluğumdaki bayramlarda hissettiğim heyecanı hâlâ çok net hatırlıyorum. Bayram benim ve kız kardeşlerim için en güzel kıyafetlerimizi giymek, annemizin saçlarımıza en sevdiğimiz modelleri yapması, kalabalık kocaman bir aile olarak bayram masasında gülmek, eğlenmek demekti. En unutamadığım bayram anımsa, aynı ismi taşıdığım anneannemden kalan ve üzerinde ismimizin baş harfinin olduğu ipek mendili annemin yıllar sonra bana hediye etmesi. Hâlâ büyük bir özenle saklıyorum. Umarım bir gün ben de kendi çocuklarıma, torunlarıma bir bayram ziyaretinde bu anlamlı mendili hediye ederim.

CADDE

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfahriye evcen.röportaj