UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATV'NİN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ "EVE DÖNÜŞ"ÜN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU!..

ATV'NİN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ "EVE DÖNÜŞ"ÜN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU!..

ATV'NİN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ "EVE DÖNÜŞ"ÜN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU!..

Atv’nin yeni dizisi Eve Dönüş’ün oyuncularını görmek ister misiniz?

Atv’nin yeni sezonunda iç yapımlar olarak ekrana gelecek olan Eve Dönüş dizisi ile ilgili uzun zamandır haberler yapılıyordur. Nihayet dizinin çekimleri başladı ve dizinin full oyuncu kadrosuda belli olmaya başladı. Kartal Çidamlı’nın yönetmenliğini yapacağı dizinin senaristi Ahmet Saatçioğlu.

Dizide uzun zamandır ekranda olmayan Cansel Elçin rol alıyor. Cansel Elçin’in dizide ki partneri ise Gönülçelen dizisinde de birlikte rol aldığı genç oyuncu Dilşad Çelebi.

Dizide rol alan bir diğer önemli bir isimde yine ekranlardan uzunca bir süre ayrı kalan Tardu Flordun. Dizide kürşad karakterine hayat verecek olan Flordun dışında, genç oyuncu İpek Erdem de Canan karakteri ile Eve dönüş dizisinde

Eve Dönüş dizisinde anlaşılan o ki özlenen oyuncuların bir araya geldiği bir yapım. Feride Çetin son olarak Anneler ve Kızları dizisinde rol aldıktan sonra uzun süre ekranda uzak kaldı. Cansel Elçin ile Hatırla Sevgili dizisinden sonra 2. kez bir araya gelen Feride Çetin, Eve Dönüş dizisinde Sevda karakterine hayat verecek. Burak Demir “Derviş olarak dizide karşımıza çıkarken, son olarak Beni Böyle Sev dizisinde izlediğimiz Gülden Dudarık ise Meryem’i canlandıracak. Eve Dönüş dizinin bir diğer sürprizi ise Muhteşem Yüzyıl‘da Şehzade Mustafa’nın çocukluğunu canlandıran Yusuf Berkan Demirbağ’ın da rol alması. küçük oyuncu dizide Varol karakterine hayat verecek.

Son olarak Yedi Güzel Adam dizisinde rol alan Edip Saner, dizide Vedat karakterini canlandırıyor. Dizinin sürprizlerinden biride Survivor ile adını duyuran Merve Oflaz.

Murat Atik, Cengizhan karakterine hayat verirken; Burç Kümbetlioğlu ise Yılmaz’ı canlandıracak.

Dizide ayrıca Ayten Uncuoğlu (Hacer), Ümit Olcay (Oflaz), Zeynep Özder (Pınar), Efe Deprem (Ökkeş), Serdal Genç (Ferman), Ali Başar (Halil), Gamze Dar (Mehtap), Şeyda Terzioğlu (Ayşegül), Leyla Kırşan (Elifgibi birçok ünlü isimde yer almakta.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERatv  eve dönüş  dizi  oyuncu  kadro