UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ ÜNLÜ OYUNCU YENİ AŞKINI SOSYAL MEDYADAN İLAN ETTİ?

HANGİ ÜNLÜ OYUNCU YENİ AŞKINI SOSYAL MEDYADAN İLAN ETTİ?

HANGİ ÜNLÜ OYUNCU YENİ AŞKINI SOSYAL MEDYADAN İLAN ETTİ?

Bu sezon Küçük Gelin dizisinin kadrosuna katılan Arzu Yanardağ, yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan eden ünlüler kervanına katıldı. Güzel oyuncunun yeni sevgilisi, film müziklerine de imza atan müzisyen İrsel Çivit… 

Arzu Yanardağ, aşkını instagram sayfasından şu sözlerle itiraf etti:

“İtiraf ediyorum. Seni seviyorum. Sana defalarca kez söyledim ama cümlealem duysun istiyorum. Sen yarımsın, yarimsin... Asla yaram olmadın ve olmayacaksın. Bana sevgiyi öğreten güneşimsin. Işığımsın, ateşimsin, can parçam, mecnunum, ustam, adamım, sonsuzluğum... İçime doğan mucizem, aşkımsın. İyi ki varsın, hoşgeldin.”

 Arzu Yanardağ’ın bu aşk dolu itirafına sevgilisi de sosyal medya üzerinden yanıt verdi ve şunları yazdı:

 “Bir insanı bahtiyar edecek, ‘Çok şükür ki, hayattayım nefes alıyorum diyebileceği her şeye sahip olan güzel kadın, beni sevmeni bir lütuf kabul eder, ancak bu içime sığmayan karşında küçücük kalmış kalbimi taşıyan esmerliğim... Neler söylemek isterdim eğer parmak uçlarımdan saç tellerine kadar yangın yerine dönen bu tenim titremeyi bıraksa ve seni anlatabilecek öyle kelimeler dünya dillerinin herhangi birinde var olsaydı... Seni seviyorum, seni sevmeyi seviyorum, beni sevmeni seviyorum, bizi seviyorum... Aşk dergahında iyi ki adını adımın, sesini sesimin yanına koydu Mevlâm, kalbi kendinden büyük kadın... Hoşbuldum...”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarzu yanardağ  irsel çivit