UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ENGİN AKYÜREK'İN PEŞİNİ BIRAKMADIĞI İDDİA EDİLEN SEREN SERENGİL'DEN ŞOK EDEN YANIT!..

ENGİN AKYÜREK'İN PEŞİNİ BIRAKMADIĞI İDDİA EDİLEN SEREN SERENGİL'DEN ŞOK EDEN YANIT!..

ENGİN AKYÜREK'İN PEŞİNİ BIRAKMADIĞI İDDİA EDİLEN SEREN SERENGİL'DEN ŞOK EDEN YANIT!..

Seren Serengil, Engin Akyürek’i çok beğendiği için onu gittiği her yerde takip ediyor şeklinde yapılan haberlere sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü.

Seren Serengil, haberde iddia edildiği gibi Engin Akyürek’i kovalamadığını şu ifadelerle anlattı.

'Bugün Hürriyet gazetesindeki şerefsizce tamamen yalan bu haber için avukatıma zaten talimat verdim. Ben tüm Kara Para Aşk ekibini dizi sürdüğü sürece destekledim, resimlerini paylaştım daha çok seyredilsin diye kendimce reklamını yaptım… Engin’in böyle bir açıklama yapmayacağını söylememe gerek yok herkes bilir! Benim bir beraberliğim var bir yılı aşkındır süren sizlerle paylaşmadım çünkü kendi kabuğumuzda mutlu olmayı tercih ettik ve sabah bu haberleri beraber seyrettik Kaş’a da onunla beraber gittik.

Bana dönüp televizyonları seyrederken “Bunlar insan mı?” dedi. “Yanında olmasam ben bile inanırdım belki o kadar da gerçek gibi anlatıyorlar” dedi! Bu haberi bu şekilde var sayıp üzerine konuşan iki uyduruk magazin programına da dava açıyorum. Benim sevdiğim adamla tatil görüntülerimi paylaştığımda kim olduğunu hepiniz gördünüz o iddia edilen yerlere de hep onunla gittim üstelik Engin’le hiç karşılaşmadım. Hürriyet gazetesinin bu kadar uyduruk ve aslı olmayan bir habere yer vermesi çok şaşırtıcı… Ama ben aynı yerde aynı büyüklükte bu haberin doğrusunu çıkarttıracağım sevenlerim üzülmesin!'

BİR AÇIKLAMA DA ENGİN AKYÜREK’TEN

Engin Akyürek de Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta, basında yer alan haberlerin tamamen asılsız olduğunu ve kendisinin de öyle bir ifadesi olmadığı yazdı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSeren Serengil  Engin Akyürek