UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AŞIK OLDU, KANADA’YA YERLEŞTİ, HAMİLE KALDI, TAM O SIRADA ALDATILDI! OLAY YARATACAK HİKAYE RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI!..

AŞIK OLDU, KANADA’YA YERLEŞTİ, HAMİLE KALDI, TAM O SIRADA ALDATILDI! OLAY YARATACAK HİKAYE RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI!..

AŞIK OLDU, KANADA’YA YERLEŞTİ, HAMİLE KALDI, TAM O SIRADA ALDATILDI! OLAY YARATACAK HİKAYE RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI!..

Ahh Kalbim’in ne kadarı gerçek, ne kadarı kurgu?
Bu hikâye için benim hayatımdan esinlenen bir kurgu diyebiliriz. Evlenip boşandım mı? Evet. Tam bu işlerden ümidi kesmişken yeniden körkütük âşık oldum mu? Evet. Âşık olduğum adam çok güzel ve çekik gözlü bir spor hocası mıydı? Evet. Tombul ve sakar mıyım? Binlerce kez evet. Ama bazı şeyleri değiştirdim, bazı şeylerse tamamen hayali.

Size Bridget Jones diyenler de var, yeni Pucca diyenler de...
Birileri öyle diyorsa bu benim için şereftir. Bu kitabı yazarken ismini ‘Mericit Jones’un Günlüğü’ koymuştum, Mericit bana editör arkadaşım Handan’ın taktığı isim. Pucca ise fıstık gibi genç bir kız, ben olsam olsam hormonlu ve orta yaşlı bir Pucca olurum.

Çok fena âşık olup evleniyor ve aldatılıyorsunuz... Nasıl hissettiniz aldatıldığınızı?

Amerika’da master yapıyordum. Kitapta eski koca Türk ama aslında benim eski kocam Kanadalıydı. İnternette tanışıp arkadaş olduk. Türkiye’ye döndükten sonra beni görmeye gelince ilişkimiz başladı. 26 yaşındaydım. Hamile kaldım, çok mutluyuz. Bir gün telefon çaldı. Adamın biri “Kocanız benim karımla beraber” dedi. Biz o vukuat yüzünden ayrılmadık ama. O dönemde evliliğimden vazgeçmeye hazır değildim. “Sadece konuşuyorduk” dedi. Kim âşık bir kadından kolay kandırılabilir ki? Ama içimde bir yerlerde hissettim; “Bu adam bir şeyler karıştırıyor kesin” dedim. Karıştırıyormuş da... Bebek iki aylıkken bir gün bilgisayarını açık unuttu, beni de şeytan dürttü. Baktım; ooo, ne muhabbetler... Bebeği aldım, çıktım.

Ardından yurda döndünüz... Arkadaşlarınız size birçok buluşma ayarladı. Ama ideal erkek yok. Nerede bu adamlar?

Flört işlerine 30 yaşların başında dönmek benim için travmatikti. “Hayatım geçip gidiyor, hemen biriyle tanışıp yeniden hayatımı kurmalıyım” diyordum. Ama o işler öyle kolay değildi.

Pes etmiyorsunuz ve aşk sizi spor salonunda buluyor...

Evet. O sabah bile yatakta ağlıyordum. Sonra evden çıktım, baktım yeni bir spor salonu açılıyor. Hayatım boyunca hiç spor yapmadım ama o an “Bugün o adam için ağladığım son gündü. Bu salona kayıt olacağım ve hayatımı değiştireceğim” dedim. Orada âşık olduğum adamla tanıştım ve gerçekten bir daha eski kocam için hiç ağlamadım.

YAHU BUNLAR BIRAKILIR MI?

Kilolu bir kadın ve ideal ölçülerde bir spor hocası... Fiziksel farklılık aşkın önünde engel olamıyor mu?
Valla ben platonik âşık olarak takılmaktan gayet memnundum. Bir insan âşık olduğu adam sakız çiğniyor diye cebinde 10 değişik çeşit sakızla dolaşır mı? Dolaştım. Ona bakacağım diye koşu bandından yuvarlanır mı? Yuvarlandım. Ama değdi mi? Bence değdi. Adamın eski sevgililerinin bacak boyu benim boyum kadar. “Yahu bunlar bırakılır mı? Boştalarsa bana ayarla” dedim bir gün. O da “Onların hiçbiri bana senin baktığın gibi bakmadı” diye cevap verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAHH KALBİM  KANADA  MERİÇ KEİK