UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'DA KORKUNÇ KAZA! CEP TELEFONU BİR VATANDAŞI DAHA CANINDAN ETTİ!..

İSTANBUL'DA KORKUNÇ KAZA! CEP TELEFONU BİR VATANDAŞI DAHA CANINDAN ETTİ!..

İSTANBUL'DA KORKUNÇ KAZA! CEP TELEFONU BİR VATANDAŞI DAHA CANINDAN ETTİ!..

İstanbul Kabataş’ta cep telefonuyla konuşarak yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa, yeşil ışıkta yoluna devam eden motosiklet sürücüsü çarptı. Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle dengesini kaybederek yere savrulurken, sürücünün çarptığı yaya kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza, dün saat 13.00 sıralarında Beyoğlu Kabataş Meclis-i Mebusan Caddesi üzerindeki Kabataş tramvay durağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, Dolmabahçe’den Tophane istikametine giden motosikletin sürücüsü Mahmut Çelik (41), cadde üzerinde seyir halindeydi. Çelik yeşil ışıkta yoluna devam ettiği esnada cep telefonuyla konuştuğu iddia edilen Jorj Goral, yolun karşısına geçmeye çalıştı. Ancak sürücülere yeşil ışığın yandığını fark edemeyen Goral, cep telefonuyla konuştuğu için Çelik’in 3 defa çaldığı korna sesini duymadı. Tam bu esnada motosikletin kendisine geldiği gören Goral’a motosiklet çarptı.

ÇARPTIĞI YAYA YARA ALMADI, KENDİ HASTANELİK OLDU

Motosikletin Goral’a çarpması sonucu dengesini kaybeden Çelik, bir anda yere savruldu. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 10 metre savrulan Çelik, yere sert bir şekilde düşerek yaralandı. Taktığı kask sayesinde başından yara almayan Çelik’in yardımına vatandaşlar koştu. Yaralı sürücünün başında toplanan vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, caddenin orta şeridinde hareketsiz yatan Çelik’i sağlık ekipleri gelene kadar kolladı. Bu esnada vatandaşlar da yaralıyı ve ekiplerin çalışmalarını seyretti.

CADDENİN ORTASINDA YARALININ YAKININDAN GEÇEN ARAÇLAR KORKUTTU

Sağlık ekipleri beklenildiği sırada olay yerine gelen trafik polisleri, kaza nedeniyle yoğunlaşan trafiği kontrollü bir şekilde yönlendirdi. 3 şeritli caddenin ortasında hareketsiz bir şekilde yatan Çelik’in araçlar bir sağından bir solundan geçti. Yaralı sürücünün başından ve ayaklarından yakın mesafede geçen araçlar, Çelik’in ezilme riskine vatandaşları da korkuttu. İhbar üzerine bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk olarak sürücü Çelik’in kaskını çıkarttı. Çelik, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sedyeye konulduktan sonra ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan yara almadan kurtulan Goral, ambulansın gitmesinin ardından trafik polislerine olayı anlattı.

“MOTOSİKLETLİ KORNAYA BASTI AMA YAYA DUYMADI”

Olayı gören vatandaşlar, “Yaya karşıdan karşıya geçiyordu. Motosiklet süratli geldi daha sonra da yayaya çarptı. Yara yeri düşünce motosikletli de dengesini kaybederek yere savruldu. Yaya cep telefonu ile konuşuyordu. Motosikletle kornaya bastı ama yaya duymadı. Motosikletli de çarpmamak için sağ sol yapayım derken yayaya çarparak kaza yaptı” dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERistanbul  kaza  motorsiklet  cep telefonu