UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'POYRAZ KARAYEL' DİZİSİ YENİ SEZONDA YENİ SÜRPRİZLERLE VE YUNANİSTAN SAHNELERİYLE BİRLİKTE GELİYOR!..

'POYRAZ KARAYEL' DİZİSİ YENİ SEZONDA YENİ SÜRPRİZLERLE VE YUNANİSTAN SAHNELERİYLE BİRLİKTE GELİYOR!..

'POYRAZ KARAYEL' DİZİSİ YENİ SEZONDA YENİ SÜRPRİZLERLE VE YUNANİSTAN SAHNELERİYLE BİRLİKTE GELİYOR!..

Poyraz Karayel 2. sezona Yunanistan sahneleriyle girecek. Poyraz Karayel’de Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkisinde yeni bir dönem başlıyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 2. sezona Yunanistan sahneleriyle girecek. Poyraz Karayel’de Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkisinde yeni bir dönem başlıyor.

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizi “Poyraz Karayel” in yeni sezon çekimleri Yunanistan’da devam ediyor. Yunanistan’ın turistik bölgelerinde gerçekleşen çekimlerde yaz sonrası bir araya gelen yapım ekibinin ve oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Adanın gözde mekanlarında bisiklete binerken görüntülenen Burçin Terzioğlu neşeli ve enerjik tavırları ile dikkat çekti. Merakla beklenen diziden renkli kareler basınla paylaşılırken Poyraz Karayel’in güzel oyuncusu yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu;

“Tatilimizi yaptık, dinlendik ve serüvenimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu sezonun daha da heyecanlı olacağını söyleyebilirim. Aramıza bu sezon yeni oyuncular ve karakterler de katıldı. Hikayemiz daha da güçlenecek. Ayşegül’ü zorlu hayatında yine önemli kararlar bekliyor.poyraz-karayel-burçin-terzioğlu Yeni sezon çekimlerine Yunanistan’da başladık. Şimdi heyecanla seyirciyle buluşmayı bekliyoruz.” Beklenmedik gelişmeler, yeni karakterler ve sürprizlerle Poyraz Karayel çok yakında Kanal D’de!

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Şebnem Hassanisoughi, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi Poyraz Karayel’in yeni sezon bölümleriyle Ekim ayı başında Kanal D’de başlayacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPOYRAZ KARAYEL  YENİ SEZON