UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALİL SEZAİ '15 GÜNDE BİTEN EVLİLİĞİYLE İLGİLİ' İLK KEZ KONUŞTU!..

HALİL SEZAİ '15 GÜNDE BİTEN EVLİLİĞİYLE İLGİLİ' İLK KEZ KONUŞTU!..

HALİL SEZAİ '15 GÜNDE BİTEN EVLİLİĞİYLE İLGİLİ' İLK KEZ KONUŞTU!..

Halil Sezai’nin 23 Ağustos’ta evlenip 15 gün sonra da boşandığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı, boşanma haberinin medyaya yansıması üzerine, “Benim evliliğim gönlümde bitti, boşanma dilekçemi de mahkemeye sundum” dedi.

Sürpriz şekilde evlenen halil sezai’nin 15 gün sonra boşandığı iddiası ortalığı karıştırdı. “İsyan” şarkısıyla yıldızı parlayan Sezai, bir süredir ilişki yaşadığı bir enerji şirketinde yönetici asistanı olan Zehra Kaya ile geçen ay Bodrum’da evlenme kararı aldı. Nikâh, 23 Ağustos’ta Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde kıyıldı. Sürpriz nikâh haberi dün ortaya çıktı.

Aramızda özel bir ilişki kalmadı

Nikâhın kendisinden ve çiftin tüm yakınlarından gizli olarak bir günde karar verilip yapıldığını söyleyen Sezai’nin yapımcısı Ahmet Çelenk’in bu evliliğin sadece 15 gün sürdüğünü, çiftin anlaşmalı olarak boşandığını açıklaması magazin gündeminin ilk sırasına yerleşti.

Konuyla ilgili konuşan Halil Sezai ise, “Zehra ile anlaşarak avukatım aracılığıyla mahkemeye dilekçemi verdim. Aramızda özel bir ilişki kalmadı. Kimsenin zarar görmesini istemem. Evliliğimiz gönlümde bitti, dilekçem de mahkemede. Ben Zehra ve ailesinin zarar görmesini istemem. Bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım” dedi.

HÜRRİYET

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhalil sezai  boşanma  açıklama