UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON OLARAK ‘KARA PARA AŞK’TA ROL ALAN BAŞARILI OYUNCU NİHAT ALTINKAYA KENDİSİ HAKKINDA MERAK EDİLENLERİ YANITLADI!..

SON OLARAK ‘KARA PARA AŞK’TA ROL ALAN BAŞARILI OYUNCU NİHAT ALTINKAYA KENDİSİ HAKKINDA MERAK EDİLENLERİ YANITLADI!..

SON OLARAK ‘KARA PARA AŞK’TA ROL ALAN BAŞARILI OYUNCU NİHAT ALTINKAYA KENDİSİ HAKKINDA MERAK EDİLENLERİ YANITLADI!..

Son olarak ‘Kara Para Aşk’ta rol alan Nihat Altınkaya, yeni sezonda ‘Kara Ekmek’in kadrosuna dahil oldu. Diziye ‘Aslan Sayanlı’ karakteriyle giren oyuncu, fakir bir mahalle delikanlısını canlandıracak.

- ‘Aslan Sayanlı’ nasıl bir karakter?

Doğduğun-dan beri ölmemek için yaşayan, 16 yaşında yaşadığı bir olayla kötü olmayı öğrenen, jilet gibi giyinen karizmatik bir karakter.

- Bugüne kadar oynadığınız roller arasında sizde en çok iz bırakan hangisi oldu?

‘Karadayı’ da oynadığım ‘Sinan’ hem değerli oyuncu arkadaşlarım, hem de karakterin etkinliği nedeniyle bende en çok iz bırakan proje oldu.

- Birlikte rol almaktan en keyif aldığınız isim kimdi?

Birçok duayen usta oyuncuyla oynama fırsatı yakaladım ve oyunculuk adına çok şey kazandım onlardan. En keyif aldığım isim ise Kenan İmirzalıoğlu oldu.

- İdolüm dediğiniz bir isim var mı?

Var tabii ki. Benim için Kadir İnanır idolüm diyebileceğim çok değerli bir sanatçı.

- Bundan sonra kendinizi nerede görmek istersiniz?

Olduğum yerden gayet memnunum. Son dönemde genel olarak en iyi projelerde yer aldım. Bundan sonrası içinde kendime ve aileme ayırmam gereken zamanı etkilemeyecek, kalitenin yüksek olduğu proje-lerde yer almak istiyorum. Aksiyonun bol olduğu bir film projesinde de başrol oynama isteğim var.

- ‘2012 Survivor Ünlüler - Gönüllüler’ yarışmasının birincisi sizdiniz. O dönemki başarınıza rağmen, ‘Survivor All star’a katılmadınız. Neden?

Oradayken annem önemli bir rahatsızlık geçirdi, çok şükür ki şu an iyi ama o zaman yanında olamamıştım. Bu durum beni çok etkiledi. Bir de eşim ve çocuklarımdan uzun süre ayrı kalmak istemedim.

- Peki yarışmayı takip ettiniz mi? Turabi’nin birinci olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Fırsat buldukça takip etmeye çalıştım. Turabi’nin birinci olmasına gelince halkın kararıdır, kendisini tebrik ediyorum.

‘Eşim en büyük destekçim’

- 2010’da İmre Oral’la evlendiniz. Kadın hayranlarınız bu kararınızı nasıl karşıladı?

Kadın hayranlarımın nasıl karşıladıklarını bilmiyorum ama eşimle almış olduğumuz kararın ne kadar doğru olduğunu yaşadıkça görüyorum. Eminim ki hayranlarım da bu konuda bana saygı duyarak destek oluyorlardır.

- Eşiniz sizin ünlü olmanızla ilgili süreci nasıl yönetti?

Eşim kendisine güvenen zeki bir kadın. Bana olan güveni de tam olduğu için bir eşin yönetmesi gerektiği şekilde yönetti ve desteğini de benden hiçbir zaman esirgemedi. Hatta en büyük destekçimdir.

- Evlilik aşkı öldürür derler ya, sizde bu durum nasıl?

Benim katıldığım bir söylem değil bu. Çok şükür eşim ve çocuklarımla çok mutluyuz. Eşime olan bağlılığım ve sevgim ise her geçen gün katlanarak büyüyor.

- İki kızınız var. Babalığı anlatır mısınız?

Kızlarımla vakit geçirmekten çok keyif alıyorum. Yaşları itibariyle yapabi-leceklerimiz çok sınırlı olduğu için birlikte parka gidiyoruz, çizgi film izliyoruz, oyunlar oynuyoruz.

‘Pilot olmayı hayal ederdim’

-Çocukken bir hayaliniz var mıydı?

Pilot olmak hayalimdi ama yaşım ilerledikçe otomobillere merakımın da artmasıyla ralli pilotu olma isteği doğdu. Şimdi ise gördüğünüz gibi oyuncu oldum.”

-Dövmeleriniz çok dikkat çekiyor...

İlk dövmemi 1997’de yaptırmıştım. Hoşuma gittiği için zamanla devam ettim. Yaptırmış olduğum bütün dövmelerin benim için birer anlamı var.

MİLLİYET

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13