UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİ 'O HAYAT BENİM'İN YENİ SEZONU BAŞLIYOR!..

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİ 'O HAYAT BENİM'İN YENİ SEZONU BAŞLIYOR!..

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİ 'O HAYAT BENİM'İN YENİ SEZONU BAŞLIYOR!..

Yapımcılığını Pastel Film'in yaptığı ve kadrosunda; Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Oya Başar, Sinan Albayrak, İclal Aydın, Süleyman Atanısev gibi bulunduğu Fox TV dizisi 'O Hayat Benim' yeni sezona başlıyor.

Pazar akşamı 3. sezonun ilk bölümüyle ekranda olacak olan dizide;Mehmet Emir ve Hasret'in asıl kızlarının Bahar olduğu ortaya çıkıyor.

Dizinin yeni bölümünün özeti şöyle:

Efsun mahkemede Yusuf Erkıran’ı öldürenin annesi Nuran Demirci olduğunu anlatır ve tüm gözler hakime döner. Mehmet Emir ve Hülya için verilecek ceza hayati önem arzetmektedir. Hasret’in babasından kalan miras işlerini halletmek isteyen Ateş, geri dönülmez bir yola girmiştir. Ateş adım adım Bahar’ın kimin kızı olduğu sırrına yürürken, Efsun ve Sultan da bu gerçeğin ortaya çıkmaması için harekete geçerler.  Ateş, sonunda Efsun’un sırrını öğrenir. Bahar'a onun  bir sahtekar olduğunu söyleyecektir ancak bundan emin olmak için yapması gereken çok önemli bir iş daha vardır. Ateş, Bahar ve Mehmet Emir'den aldığı DNA örneklerini adli  tıbba gönderir. Ve sonunda Efsun'un gerçek yüzü ortaya çıkar. Mehmet Emir ve Hasret’in kızı olduğunu öğrenen Bahar, Efsun’un karşısına dikilir. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERo hayat benim  dizi  yeni sezon