UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MADONNA'DAN SONRA HEDEFTE LANA DEL REY VAR! ŞARKICININ YENİ ALBÜMÜ İNTERNETE SIZDIRILDI!..

MADONNA'DAN SONRA HEDEFTE LANA DEL REY VAR! ŞARKICININ YENİ ALBÜMÜ İNTERNETE SIZDIRILDI!..

MADONNA'DAN SONRA HEDEFTE LANA DEL REY VAR! ŞARKICININ YENİ ALBÜMÜ İNTERNETE SIZDIRILDI!..

Bilgisayar korsanları, Madonna'nın ardından Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey'i de hedef aldı.

'Summertime Sadness' adlı şarkısıyla dünya çapında ünlenen 30 yaşındaki şarkıcı Lana Del Rey'in 'Honeymoon' adlı yeni albümü, yayınlanmadan iki gün önce Rus korsanlar tarafından internete sızdırıldı.

Sanatçının menajeri, korsanları 'emek hırsızlığıyla' suçladı.

Albümde 60'lı yılların bir Nina Simone klasiği olan 'Please Don't Let Me Misunderstood' şarkısının yeniden yorumu ve 13 yeni şarkı bulunuyor.

Lana Del Rey, The Guardian'a verdiği röportajda, "Keşke ölmüş olsaydım. Gerçekten! Böyle yaşamaya devam etmek istemiyorum ama mecburen ediyorum" demişti. Muhabirin, "Böyle yaşamak derken, tam olarak neyi kast ediyorsunuz?" sorusuna, "Her şeyi!" diye cevap veren şarkıcı, "Hissettiğim şey bu. Öyle olmasaydı söylemezdim. Ölümün yakın olduğunu bilsem korkardım tabii ama yine de bu bir şeyi değiştirmez... Ailem 'Hayatın bir film gibi' diyor, ben ise 'Evet gerçekten b.ktan bir film!' diye cevap veriyorum" diyerek depresyonda olduğunun sinyallerini vermişti.

Şarkıcı bir başka röportajında Kurt Cobain ve Amy Winehouse’u ilham kaynakları arasında göstererek, "Çalışmalarım önemli ama bunlar için saygıyı hak ettiğimi düşünmüyorum. İnsanların müziğimi sevmediğini hissettiğimde ve 10 yılımı bu iş için harcadığımı düşündüğümde içki içmek istiyorum" demişti.

Lana Del Rey'in yeni albümü her şey yolunda gitseydi 18 Eylül Cuma günü yayınlanacaktı ama şimdiden internete yayılmış durumda.

Kelebek

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlana del rey  madonna  rus  korsan  albüm