UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAYSERİ'DE SABAH SAATLERİNDE ŞOK OPERASYON! POLİS OPERASYON DÜZENLEDİ, 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!..

KAYSERİ'DE SABAH SAATLERİNDE ŞOK OPERASYON! POLİS OPERASYON DÜZENLEDİ, 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!..

KAYSERİ'DE SABAH SAATLERİNDE ŞOK OPERASYON! POLİS OPERASYON DÜZENLEDİ, 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!..

Kayseri’de parelel yapı operasyonu kapsamında bu sabah düzenlenen operasyonda, aralarında tanınmış işadamlarının da bulunduğu 11 kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Aralarında Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi olan Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak’ın da bulunduğu işadamları bugün saat 07.00’de ev ve işyerlerinden alınarak Kayseri Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Polis ekipleri Talas İlçesi’nde bulunan Melikşah Vakıf Üniversitesine de giderek, buradaki yöneticilerini de gözaltına aldı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Adli Tabiplikte ayrı ayrı sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Polis yetkilileri Melikşah Üniversitesi yönetimiyle ilgili başlatılan operasyonun genişleyebileceğini şu anda, gözaltında aralarında işadamı ve üniversite yöneticileri dahil 11 kişinin bulunduğunu ifade ettiler.

Kayseri’de sabah saatlerinde paralel yapı iddialarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında Boydak Holding yöneticileri ile Melikşah Üniversitesi yöneticilerinin de bulunduğu 11 kişi göz altına alındı.

Mobilya, enerji, bankacılık, tekstil gibi 12 sektörde faaliyet gösteren Boydak Holding bünyesinde 41 şirket bulunuyor.Boydak, çalışan sayısı ve elde ettiği ciro ile Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl 6.5 milyar lira ciro elde eden Boydak Holding bünyesinde 14 bin kişi çalışıyor.Boydak Holding bünyesindeki şirketlerden 8'i Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında.  

Milliyet

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAYSERİ