UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY MELO'NUN AÇIĞINI KAPATMA ÇABASINDA! SİSTEM DEĞİŞİYOR, ORTA SAHA KALABALIKLAŞIYOR!..

GALATASARAY MELO'NUN AÇIĞINI KAPATMA ÇABASINDA! SİSTEM DEĞİŞİYOR, ORTA SAHA KALABALIKLAŞIYOR!..

GALATASARAY MELO'NUN AÇIĞINI KAPATMA ÇABASINDA! SİSTEM DEĞİŞİYOR, ORTA SAHA KALABALIKLAŞIYOR!..

Ligde ilk 4 hafta ortaya konan kötü performans ve kalede görülen 6 gol, Hamza Hamzaoğlu'nu bu akşamki Atletico Madrid maçı öncesi radikal bir değişikliğe yöneltti. Orta alanda Selçuk İnan'ın yanında Hakan Balta ile Emre Çolak'ın oynaması bekleniyor. Böylece Felipe Melo'nun açığı kapatılmış olacak.

Galatasaray’da sistem değişiyor, orta saha kalabalıklaşıyor...

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kritik Atletico Madrid karşılaşması öncesi savunma açıklarını asgariye indirmek için düğmeye bastı...

Hamza hoca, İspanyollara karşı orta saha kurgusunu değiştirecek ve sistemsel değişikliğe gidecek... Gelin yarın Cimbom sahaya nasıl çıkacak hep birlikte bakalım...

Ligin ilk 4 haftasında ortaya konan kötü performans ve kalede görülen 6 gol, Atletico Madrid mücadelesi öncesinde Hamzaoğlu’nu düşündüren en önemli konu.

Defansif açıkları bugün gidermek adına Hamzaoğlu, 3 futbolcuya orta sahanın merkezinde görev verecek.

ORTA SAHA KURGUSU TAMAMEN DEĞİŞİYOR

Yasin-Sneijder-Podolski-Selçuk ve Rodriguez'den oluşan orta saha kurgusu, savunma adına değişikliğe uğrayacak. İlk hedef İspanyol ekibine karşı savunmada açık vermemek.

Selçuk İnan'ın yanında, Hakan Balta ile Emre Çolak'ın görev yapması bekleniyor.

Atletico Madrid karşısında Carole sol bekte görev yapacak. Denayer ilk kez 11'e girerken, Hakan Balta ön liberoya çekilecek.

MELO'NUN BOŞLUĞU BÖYLE DOLDURULACAK

Melo'nun gitmesiyle birlikte Galatasaray orta alanındaki kesici özelliği olan oyuncu eksikliği Hamza Hamzaoğlu tarafından bu şekilde giderilecek.

Takım savunmasında açık vermemek adına bu önlemi alan Hamza hoca, Podolski ve Wesley Sneijder'e maçın gidişatına göre zaman zaman kanatlarda görev verecek.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13