UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. PARAMPARÇA FIRTINA GİBİ BAŞLADI! HAYRANLARI, HEM DEMET AKALIN İLE GÜLBEN ERGEN’İ, HEM DE TV 8’İ YAKTI!..

RATING ANALİZİ!.. PARAMPARÇA FIRTINA GİBİ BAŞLADI! HAYRANLARI, HEM DEMET AKALIN İLE GÜLBEN ERGEN’İ, HEM DE TV 8’İ YAKTI!..

RATING ANALİZİ!.. PARAMPARÇA FIRTINA GİBİ BAŞLADI! HAYRANLARI, HEM DEMET AKALIN İLE GÜLBEN ERGEN’İ, HEM DE TV 8’İ YAKTI!..

Dün totalde Kırgın Çiçekler zirvede yer almış… Dizi 7.93 rating gibi çok iyi sonuçlar elde etmiş.

Ancak dün en çok beklenen Paramparça dizisinin alacağı sonuçlardı. Daha ilk bölümü olduğu için bütün yaz boyunca seyirci toplamış olan Kırgın Çiçekler’i geçmesine zor bakılıyordu.

Güneşin Kızları’nın ise totalde Kırgın Çiçekler ve Paramparça dizilerinin arasında aşağılara ineceğini düşünüyordum. Nitekim totalde öyle de oldu…

AB’ye bakarsak ise Paramparça daha ilk bölümden zirveyi kaptı… AB seyircisinin Paramparça’yı ne kadar özlediğini gösteriyor bu sonuçlar bize…

Dizi AB’de 6.69 rating almış. Sezonun ilk bölümü olduğu göz önüne alındığında gayet iyi sonuçlar… Fırtına gibi başladı diyebiliriz.

Dizi her geçen hafta biraz daha yükselecektir diye düşünüyorum. Bence sezon içinde AB’de zirve belli, ikinci kim(Güneşin Kızları-Kırgın Çiçekler) yarışını göreceğiz.

 

TV8 YARIŞMA KONUSUNDA İLK DEFA “BAŞARISIZ”!.. HAYRANLARI, HEM DEMET AKALIN İLE GÜLBEN ERGEN’İ, HEM DE TV 8’İ YAKTI!

 

Ülkemizde bir Acun Ilıcalı gerçeği var…

İmkansızları başarması beklenen, elini attığı her işi uçurması istenen, herkesin sevdiği bir isim…

Ancak Acun Ilıcalı bile Rising Star jürisinin yarışmayı bu derece düşürmesine engel olmadı.

Zaten bu jüri üyeleriyle olmayacağı daha yolun başından belliydi.

Daha önce de belirttim Demet Akalın ve Gülben Ergen’in sosyal medyada “görünen” acaip hayranları var fakat “gerçek” anlamda yani bu hayranlığını eyleme dönüştüren gerçek bir hayran kitlesi yok.

Kısacası Demet Akalın ve Gülben Ergen’in fanlarının sadece “sanal” olduğu Rising Star’ın ratingleriyle iyice ortaya çıktı.

Sosyal medyada iki isim için de ölen biten insanlar var diye görünüyor fakat iş CD almaya, jüri oldukları programı izlemeye gelince maalesef sırra kadem basıyorlar!..

Programa başlanırken yarışmanın interaktif olması nedeniyle sosyal medyada güçlü olan isimler seçildi fakat asıl önemli olan rating ikinci plana bırakıldı.

TV8 şimdi bu seçimin cefasını çekiyor.

Sanal milyonlar hem Demet Akalın ile Gülben Ergen’i hem de TV 8’i yaktı!..

Zaten bu sonuçlardan sonra, yakında Rising Star da biteceği için hem Demet Akalın, hem de Gülben Ergen uzuuun bir süre ekrandan uzak kalırlar!..

Aslında bu yanlış seçimin nedeni ise interaktif seyirci çekebilme isteğiydi… Fakat gerçek seyirci dışarda kaldı…

Bazı jüri üyeleri zamanla belki ratingler yükselir düşüncesinde olabilir ama bence bu bir hayal… Bu jüri üyelerinin turşusunu bile kursanız, bu noktada kalır!..

Sanırım Acun Ilıcalı, ilk kez yaşadığı, kendisine yaşatılan bu hayal kırıklığından sonra yeni başlatacağı yarışmalarda çok ama çok daha dikkatli olacaktır.

 

ANILCAN TANRIYAR

anilcantanriyar1@gmail.com

Twitter: @AnilcanTanriyar

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanılcan tanrıyar  analiz