UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEM ADRİAN'DAN 10'UNCU YILINA ÖZEL DEV KONSER! ŞARKICI KENDİSİNİ DİNLEMEYE GELENLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI!..

CEM ADRİAN'DAN 10'UNCU YILINA ÖZEL DEV KONSER! ŞARKICI KENDİSİNİ DİNLEMEYE GELENLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI!..

CEM ADRİAN'DAN 10'UNCU YILINA ÖZEL DEV KONSER! ŞARKICI KENDİSİNİ DİNLEMEYE GELENLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI!..

Ünlü müzisyen ve söz yazarı Cem Adrian, 10 albüm sığdırdığı profesyonel müzik yaşamının 10. yılına özel bir konser verdi. Adrian'a bu özel gecesinde Derya Köroğlu, Melis Danişmend, Aylin Aslım gibi ünlü isimler eşlik etti.

Türkiye müzik endüstrisinin bilindik kuralları dışında, kendi çizdiği çizgilerde yürüyen sanatçı Cem Adrian; ilk albümünden bu yana geçen 10 albümlük serüvenini, unutulmayacak bir 10. Yıl Konseri’yle kutladı. Pazar akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen konserde rock ekibi, piyano ve yaylılardan oluşan geniş bir orkestrayla 3 saat boyunca sahnede kaldı. salonu hıncahınç dolduran hayranlarından oluşan dev bir koroyla birlikte seslendirdi.

Konserde, kendini çok şanslı hissettiğini söyleyen Adrian, "Yıllardan beri benimle olan ailem, dostlarım ve çok sevdiğim çalışma arkadaşlarım var. Onları çok seviyorum. On yıl nasıl geçti anlamadım. Belki 20. yılda tekrar buluşuruz. Çok teşekkürler. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız" diye konuştu.

Adrian, rock ekibi, piyano ve yaylılardan oluşan geniş bir orkestrayla çıktığı konserde, "Hoş Geldin", "Yalnızlık" ,"Nereye Gidiyorsun", "Hoşçakal", "Mutlu Yıllar", "Yağmur", "Şeker Prens ve Tuz Kral" ve "Sen Ağlarsan" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde sanatçıya, Aylin Aslım, Derya Köroğlu, Ayşe Önder, Halil Sezai, Hüsnü Arkan, Melis Danişmend, Murat Yılmazyıldırım ve Redd müzik grubunun üyeleri eşlik etti.

Cem Adrian "Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım", "Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti", "Essentials/Seçkiler", "Emir", "Kayıp Çocuk Masalları", "Siyah Bir Veda Öpücüğü", "Şeker Prens ve Tuz Kral", "Cam Havli" ve "Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum" isimli albümleri hayranlarıyla buluşturdu.

Kelebek

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcem adrian  aylin aslım  redd