UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENOL GÜNEŞ BEŞİKTAŞ MAÇINDA BİR PANTOLON GİYDİ, SOSYAL MEDYA BİRBİRİNE GİRDİ!..

ŞENOL GÜNEŞ BEŞİKTAŞ MAÇINDA BİR PANTOLON GİYDİ, SOSYAL MEDYA BİRBİRİNE GİRDİ!..

ŞENOL GÜNEŞ BEŞİKTAŞ MAÇINDA BİR PANTOLON GİYDİ, SOSYAL MEDYA BİRBİRİNE GİRDİ!..

Beşiktaş'ın 63 yaşındaki teknik direktörü Şenol Güneş'in bordo pantolonu, maçtan daha çok konuşuldu. Kimileri Güneş'i cesaretinden dolayı tebrik etti, kimileri ise yaptığı kombini beğenmedi

KADINLAR ALKIŞLADI

Beşiktaş'ın pazar günü Medipol Başakşehir'le yaptığı maça, Şenol Güneş'in bordo pantolonu damga vurdu. Twitter'da ve spor programlarında Güneş hakkında yorumlar yapıldı. Kadınlar, Güneş'i cesaretinden dolayı alkışladı.

ÇAKAR MAKARA YAPTI

Yorumcu Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında bordo pantolon üzerine makara yaptı. Twitter kullanıcısı bir erkek "63 yaşında bordo pantolon. Ben de gidip alacağım" dedi. Bir başka Twitter kullanıcısı ise hocayı Pakistanlı turistlere benzetti.

MODA YAZARLARI DEĞERLENDİRDİ

ÖZGE ULUSOY

"Güneş'i sınırlarının dışına çıkıp risk aldığı ve iddialı bir renk kullandığı için tebrik ediyorum. Üstelik sezonun en moda rengi bordoyu kullanmış. Erkeklerde fazla renkten hoşlanmıyorum ama lacivert, koyu yeşil, bordo benim için kabul edilebilir renklerdir. Şenol Güneş'in spor ve şık tarzını ise beğendim."

PELİN KAYA

"Radikal ve hoş ama Şenol Güneş bu modern akımı hakkıyla uygulamak istiyorsa pantolon, gömlek ve ceket eşleşmesine önem göstermeli. Çünkü bütünlük yok; altı Avrupa, üstü Türk erkeği olmuş. Polo yaka tişört giymeliydi."

ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

"Şenol Hoca, genel tarzının dışına çıkarak kadınları sevindirmiş, erkekleri ise kıskandırmış olmalı. Bordo, beyaz ve siyah birbirini çok iyi tamamlayan renklerdir. Ancak kombinasyona gelecek olursak, göze ilk çarpan tamamlayıcılarını pantolona göre seçmeliydi. Gömlek ve ceket tercihi biraz daha yumuşak olmalıydı."

Günaydın

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞenol Güneş