UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİM SALKIM AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ! PEKİ SALKIM KİMLERE NEDEN SİTEM ETTİ?

YEŞİM SALKIM AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ! PEKİ SALKIM KİMLERE NEDEN SİTEM ETTİ?

YEŞİM SALKIM AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ! PEKİ SALKIM KİMLERE NEDEN SİTEM ETTİ?

Başından 5 evlilik geçen Yeşim Salkım, son eşi Hakan Eratik hariç tüm eski eşlerine sitem etti. Şiddet de gördüğünü söyleyen sanatçı, 'Ahlaksızlığı tüm evliliklerimde gördüm' dedi.   

Takvim'de yer alan habere göre beşinci evliliğini yaptığı Hakan Eratik'ten Temmuz'da boşanan Yeşim Salkım, Eratik hariç bütün eski eşlerine sitem etti. Genç kızı olduğu için flört etmek yerine hemen nikah masasına oturduğunu söyleyen ünlü sanatçı, evlilik kurumuyla ilgili şöyle dedi:

'ŞİDDET GÖRDÜM' 

"Evlilik kurumuna çok değer veren 'ahlaklı' bu toplumun, aslında ne kadar ahlaksız olduğunu bütün evliliklerimde gördüm. Son evliliğimden önceki hiçbir evliliğimi şimdiki aklım olsa yapmazdım." 

Yeşim Salkım, kendisine "Bunca yıldan sonra şimdi mi akıllandın?" diyenlere de "Evet şimdi akıllandım" yanıtı verdi. Kadına karşı şiddete de değinen ünlü sanatçıdan, şok bir de itiraf geldi: "Evliliklerimde çok aldatıldım. Şiddet de gördüm, karşılığını da verdim. Çok kül tablaları patladı kapılarda."

'ÇOK KIRILDIM'

Kızının babası ve 8 yıllık eşi Hakan Eratik'ten Temmuz'da boşanan sanatçı, boşanmayla ilgili "Ne oldu da bitti bilmiyorum. O yüzden de çok kırıldım. Bu sefer hayatımın mutlu sonla bitmesini istemiştim" dedi.

ZARARI BÜYÜKTÜ

Salkım, Hakan Uzan'la yaptığı evliliğin kariyerine büyük zarar verdiğini söyledi. Salkım, "Boşandıktan sonra da yurt dışına gidip kendimi buldum" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYeşim Salkım  hakan eratik