UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MAÇI SONA ERDİ! DEV MAÇ 1-0 FENERBAHÇE'NİN ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONUÇLANDI!..

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MAÇI SONA ERDİ! DEV MAÇ 1-0 FENERBAHÇE'NİN ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONUÇLANDI!..

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MAÇI SONA ERDİ! DEV MAÇ 1-0 FENERBAHÇE'NİN ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONUÇLANDI!..

Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini tek golle de olsa aştı! Sarı lacivertliler, zorlu rakibini 42. dakikada Josef de Souza'nın vuruşuyla devirdi

İlk 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplayıp haftaya lider giren sarı lacivertliler, Kasımpaşa'ya konuk oldu.

Sarı lacivertliler, 42. dakikada Nani'nin kornerine iyi ayak koyan Josef de Souza'nın filelere gönderdiği topla rakibini 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira takımını sahaya Volkan, Şener, Mehmet Topal, Kadlec, Caner, De Souza, Ozan Tufan, Meireles, Nani, van Persie, Fernandao 11'i ile sürdü.

Konuk ekip Kasımpaşa ise maça Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Veigneau, Donk, Scarione, Hakan Arslan, castro, Del Valle, Adem Büyük 11'iyle başladı.      

6. dakikada Meireles'in pası ile orta alanın biraz ilerisinde topla buluşan van Persie, ceza sahasına sokulup uzaktan vuruşunu yaptı. Isaksson üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.

12. dakikada Adem Büyük'ün pası ile ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Del Valle, kaleye bir sağ plase yolladı ama top direğinin hemen yanından dışarı gitti.

18. dakikada sol kanatta rakibinden çaldığı top ile hareketlenen Caner, ceza sahasına hareketlenen van Persie'yi gördü. Hollandalı yıldız kaleye arkası dönük pozisyonda topu göğsüyle enfes bir şekilde kontrol edip kaleyi karşısına aldı. Ancak savunma son anda araya girip ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

19. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Scarione ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Hakan Arslan'ın kafa vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

 29. dakikada Ozan, orta saha çizgisinden nefis bir pas çıkardı. Havadan uzun pasla ceza sahasında buluşan van Persie, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda istediği gibi vuramayınca top Isaksson'da kaldı.

39. dakikada Josef De Souza'nın yaptığı pas hatasını değerlendiren Adem Büyük topu çalarak ceza yayına gelmeden vuruşunu yaptı ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gitti.

42. dakikada Fenerbahça aradığı golü buldu. Nani'nin soldan kullandığı köşe atışında altıpas üzerinde Veysel'e rağmen vuruşunu gerçekleştiren de Souza, topu filelere gönderdi: 0-1

Maçın ilk yarısı sarı lacivertlilerin üstünlüğüyle sona erdi.

Her iki takım da ikinci yarıya ilk 11'leriyle başladı. Ancak Kasımpaşalı Hakan Arslan 49. dakikada kafasına gelen top yüzünden kenara alındı. Hakan sahaya dönemeyince 4 dakika sonra Aydın Yılmaz oyuna dahil oldu.

53. dakikada Adem Büyük'ün pasıyla ceza yayı gerisinde topla buluşan castro bekletmeden yerden vuruşunu yaptı. Kaleci Volkan sol köşeye uzanıp topa sahip oldu.

56. dakikada topla ceza sahası sağ çaprazında buluşan Veysel Sarı şut çekmeyi tercih etti ama top kalenin sağ tarafından dışarı gitti.

58. dakikada topla ceza sahasına sokulan De Souza, havadan pasını ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Şener'e gönderdi. Şener'in ortasında ön direğe hareketlenen van Persie'nin vuruşu kalenin yanından auta çıtı.

62. dakikada Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereria iki oyuncu değişikliğine birden gitti. Robin van Persie ve Nani oyundan alınırken yerlerine Alper Potuk ve Lazar Markovic dahil oluyor.

66. dakikada Caner'in pası ile ceza yayı sağ çağrazında topla buluşan Raul Meireles doğrudan kaleyi düşündü ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gitti.

76. dakikada Kasımpaşa 10 kişi kaldı. Ozan Tufan ile girdiği ikili mücadelede rakibinin yerde kalmasının ardından hakemin faul kararına kızan Veysel sinirlenip topa vurdu. Hakem Deniz Ateş Bitnel'in topa vurduğu için gösterdiği karta da kızan Veysel bu kez hakemin gözüne baka baka bazı şeyler söyledi. Hakem de tereddütsüz bir şekilde doğrudan kırmızı kartal Veysel'i oyundan attı.

78. dakikada soldon Caner'in ortasında Savunmadan seken top ceza yayı içerisindeki Lazar Markovic'de kaldı. Markovic'in şutunda top kalenin üzerinden dışarı gitti.

82. dakikada ceza sahası sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Scarione ortasını arka direğe gönderdi. Titi'nin kafayla penaltı noktasına doğru indirdiği topa hareketlenen Eren Derdiyok'un vuruşu savunmada kaldı.

84. dakikada yayın gerisinde topla buluşan Scarione'nin yerden şutunu kaleci Volkan rahatlıkla kontrol etti.

90+2'de Volkan Şen ile hızlı gelişen atakta Fernandao'nun şık vuruşunu

Isaksson nefis çıkardı.

Karşılaşma Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

NTV

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFENERBAHÇE  KASIMPAŞA  CANLI