UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ TUTKUNLARINA DİKKAT! ASTROLOJİNİN MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN BURÇLARI YORUMLADI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARINA DİKKAT! ASTROLOJİNİN MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN BURÇLARI YORUMLADI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARINA DİKKAT! ASTROLOJİNİN MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN BURÇLARI YORUMLADI!..

Başak Güneş tutulmasının yansıması ile dünya ve ülkemizde sağlık, ilişkiler, finans, ve  kariyer ile ilgili konularda ani değişiklikler Suikastlar şüpheli ölümler finans piyasalarında gerçekleşecek ani gelişmeler ve yöneticileri ilgilendiren  konularda skandallar ve büyük değişimler söz konusu olabilir. 

Kasırga ve Tufanlar hava yolu ile bulaşan salgın hastalıklar ilaç zehirlenmeleri etkili olabilir. Güneş Tutulması Değişken burçların Başak Balık kötü sağlık, para ani kaybına neden olur ya da kontrol edilemeyen mali işlemler, uykusuzluk,. Yükselen ve Ay burcu Aslan ve Başak, Yay, Oğlak, Kova, Koç ve Yengeç olanlar tutulma enerjisi zihinsel rahatsızlıklara huzursuzluklara uyku problemlerine neden olabilir. Balık burcu mensupları tutulmadan bir kaç gün sonra kaybettikleri enerjiyi toparlayabilecekler. Fakat Balık burcunun 2nci 10 gününde doğanlar yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeli ikili ilişkilerinizde dürüst olup gizli saklı işler içinde olmamalısınız. Hint astrolojisine göre UTTARAPHALGUNİ takım yıldızı altında doğanların hayatlarında kaoslar beklenmedik ani değişimler kontrol edemeyecekleri olaylar yaşanabilir. Uttra Phalguni (26°40’Aslan - 10°00’Başak) Güneş – Merkür etkisi hakim kişilerdir.

Eğer Krittika, UttaraPhalguni veya Uttarashada takımyıldızları, altında doğmuş Yükselen burcu Ay burcu Aslan kişisi iseniz Eylül sonuna kadar yaşamınızın her alanında dikkatli davranmalı yeni ortaklıklar dan ilişkilerden uzak durmanız yararınıza olacaktır.

BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 6ncı  evinizde gerçekleşecek. Hastalıklar günlük yaşamımızda sorunlar ve ev kazaları yaşanabilir. İş yaptığınız kişilerden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir.

BOĞA Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 5nci evinizde gerçekleşecek. Çocuklarımızla aşk hayatımızla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlahi adalet doğrudan yana güçleniyor ve hakkınızı almanın mutluluğunu yaşamaya başlıyorsunuz.

İKİZLER Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 4ncü evinizde gerçekleşecek. Ailevi konularda geçmişle ilgili meselelerde sorunlar yada olumlu etkiler yaşanabilir. Adaletli ve gerçekçi davranmalısınız.

YENGEÇ Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 3ncü evinizde gerçekleşecek. Yolculuklarda sorunlar yakın çevre ve kardeşlerle ilgili problemler yaşanabilir.

ASLAN Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 2nci evinizde gerçekleşecek. Finansal sürprizler ya da sıkıntılar yaşanabilir. Risklerden uzak durmalı yeniliklere açık olmalısınız.

BAŞAK Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 1nci evinizde gerçekleşecek. Kişisel anlamda değişimler yaşanacaktır. Bitmesi gerekenin bitip yeni başlangıçlarla dolu bir süreç. Arınma güçlenme ve diriliş.

TERAZİ Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 12nci evinizde gerçekleşecek. Ruhsal ve psikolojik sorunlar yaşanabilir gizli düşmanlıklarlar karşılaşabiliriz. Yada ruhsal deneyimlerimiz artar ve düşmanları fark ederek alt edebilirsiniz.

AKREP Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 11nci evinizde gerçekleşecek. Dostlar ve birlikte hareket ettiğiniz insanlarla acı tatlı olaylar deneyimleyebilir. Yeni insanlar la yeni başlangıçlar yapabiliriz.

YAY Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 10ncu evinizde gerçekleşecek. Kariyer hayatımızda beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bir anda kalıcı bir başarı ile ün kazanabilir yada var olanı kaybedebilirsiniz.

OĞLAK Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 9ncu evinizde gerçekleşecek. Eğitim uzun yolculuklar la ilgili sıkıntılar yada süprizler söz konusu olabilir.

KOVA Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 8nci evinizde gerçekleşecek. Hükümet hukuk  miras gibi konularla ilgili sorunlar gündeme gelebilir ve cinsel hayatınızda farklı deneyimler yaşanabilir. Pişmanlık yada mutluluk getirecek deneyimler.

BALIK Burcu: Başak burcundaki güneş tutulması sizlerin 7nci evinizde gerçekleşecek. Evlilik hayatınız ve ortaklıklarla ilgili sorunlar gün yüzüne çıkabilir yada tam tersi sıkıntılarınız çözüme kavuşabilir.

Dr.Astrolog Şenay YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERASTROLOJİ  ŞENAY YANGEL  BURÇ  YORUM