UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR DERGİYE POZ VEREN BURCU ESMERSOY, GÖRENLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI!..

BİR DERGİYE POZ VEREN BURCU ESMERSOY, GÖRENLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI!..

BİR DERGİYE POZ VEREN BURCU ESMERSOY, GÖRENLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI!..

XOXO dergisine cesur pozlar veren Burcu Esmersoy erkek arkadaşı Tuna Aksu’ya övgüler yağdırdı: “Dünyanın en tatlı, en iyi, en huzur veren, en güzel seven insanı.” Dergiye içini döken sunucu “Kendimi tehdit altında hissettiğim bir dönem oldu. Yakınımdaki biri beni mesleki olarak ve özel hayatımda mutsuz etmek istedi. Hayal kırıklığıyla karışık bir duygu yaşadım o süreci hızlı atlattım” dedi.

Burcu Esmersoy cesur pozlar verdiği XOXO dergisine içini döktü.

“Erken olgunlaşınca daha sert bir mizaca sahip oluyorsun sanırım. Daha müdanasız, sabırsız. Doğru ve yanlış arasındaki çizgi senin için fazla belirgin oluyor. Başarı odaklı, eğlenme ve çalışmayı karıştırmayan, ikisinin yerinin ayrı olduğunu bilen, pişmanlık veya hataya tahammülü olmayan ciddi insanlar oluyoruz. Hepsi de kötü özellikler değil, bazı açılardan olumlu olduklarını düşünüyorum.

***   Kendimi başarılı, mutlu, huzurlu hissediyorum. Tuttuğunu koparan, hayatta başaramayacağı hiçbir şey olmadığını bilmenin verdiği hisle müthiş bir özgüvene sahip, tatlı, iyi bir insan gibi...

***   Çevremdeki fazla insanları eledikten sonra, son derece güvenli bir insan topluluğuyla, huzurlu ve daha rahat bir insan oldum.

***   Forbes, sayılarla ilgili yaptığı kişilik çalışmasında benim rakamlarımın şöhret rakamları olduğunu ve ben ne yaparsam yapayım şöhretin beni takip edeceğini söylemişti, sanırım haklıydı. Ben çok uzun süre direndim çünkü.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburcu esmersoy  dergi  röportaj