UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİ ÜNLÜ İSMİN SÜRPRİZ AŞKINDA ŞAŞIRTAN GELİŞME! İLİŞKİDE ESKİ SEVGİLİ KRİZİ!..

İKİ ÜNLÜ İSMİN SÜRPRİZ AŞKINDA ŞAŞIRTAN GELİŞME! İLİŞKİDE ESKİ SEVGİLİ KRİZİ!..

İKİ ÜNLÜ İSMİN SÜRPRİZ AŞKINDA ŞAŞIRTAN GELİŞME! İLİŞKİDE ESKİ SEVGİLİ KRİZİ!..

Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı'nın yaza damga vuran aşkına nazar değdi. Sosyetik çift, Sabancı'nın eski sevgilisi Lara Surol yüzünden şiddetli bir tartışma yaşadı.   

Cemiyet hayatının iki gözde bekarı Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı, yaklaşık 1 ay önce başlayan aşklarıyla magazin gündemine yerleşti. Yıllardır süren arkadaşlıkları Göcek'te aşka dönüşen sosyetik çift, geçtiğimiz hafta şiddetli bir tartışmaya tutuştu. Dedikodulara göre Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı arasındaki ilk kriz 30 Ağustos pazar akşamı yaşandı.

İLK TARTIŞMA 30 AĞUSTOS'TA

Eğlenmek için Reina'ya giden genç çiftin tadı, hemen karşı localarında oturan Lara Surol'u görünce kaçtı. Hakan Sabancı'nın eski sevgilisiyle göz göze geldiğini gören Alkoçlar, sosyetik aşkını da alıp apar topar mekandan çıktı. Aslışah Alkoçlar, birkaç gün sonra da Hakan Sabancı'nın instagram'dan Lara Surol'un fotoğraflarını beğendiğini fark etti.

ESKİ AŞKINI TAKİBİ BIRAKMADI

Bunun üzerine sosyetik çift, yeniden tartıştı. Bu arada genç kızların sevgilisi Sabancı'nın halen instagram hesabında takip ettiği '341' kişi arasında eski sevgilisi Lara Surol'un da olması gözlerden kaçmadı...

O DEFTER KAPANDI

Lara Surol, eski sevgilisi ve Alkoçlar arasındaki kriz için ise "O defter kapandı" demekle yetindi.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13