UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

USTAYA SAYGI GECESİ! 'ULUSLARARASI KLARNET FESTİVALİ'NDE BARIŞ MANÇO SÜRPRİZİ!..

USTAYA SAYGI GECESİ! 'ULUSLARARASI KLARNET FESTİVALİ'NDE BARIŞ MANÇO SÜRPRİZİ!..

USTAYA SAYGI GECESİ! 'ULUSLARARASI KLARNET FESTİVALİ'NDE BARIŞ MANÇO SÜRPRİZİ!..

17 Eylül’de yapılacak Klarnet Festivali’nde Barış Manço anısına ‘Ustaya Saygı’ gecesi düzenlenecek. Doğukan Manço, “Babamla ilgili etkinliklerde ailece çalışıyoruz” dedi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Klarnet Festivali’nde Barış Manço anısına gerçekleşecek ‘Ustaya Saygı’ gecesinin tanıtımı önceki gün Malta Köşkü’nde yapıldı.

Doğukan ve Batıkan Manço, Linet ve Mine Mucur’un katıldığı basın toplantısında festivalin müzik direktörlüğünü yapan Serkan Çağrı, terör olayları nedeniyle bu yılki sokak konserlerinin iptal edildiğini söyledi. Çağrı, “Salon konserimiz ve anma programı hariç sokak konserlerini geri çektik. Ustaya saygı gecesinde 2. Dünya Savaşı sonrası insanların barışa hasret kaldığı yıllarda doğmuş, adına da Barış denilmiş büyük bir sanatçı için toplandık” dedi. 

Barış Manço’nun oğulları Doğukan ve Batıkan Manço ise festivalin eğlenceden çok barışı temsil ettiğini ifade etti. Babasıyla ilgili her toplantıya kardeşiyle katıldığını söyleyen Doğukan Manço, şöyle devam etti:

“Babamla ilgili bütün etkinliklerde ailece çalışıyoruz. Çok zor Barış Manço’nun oğlu olmak. Babamızın başarısı zorluktan kaçmamak ve inanmaktı. O bakış açısını devam ettiriyoruz.”   

‘Babamın şarkıları pahalı değil’

Barış Manço’nun şarkılarının yaşamasını istediğini ve söylemek isteyen herkese şarkıları verdiklerini anlatan Manço, “Şarkılar pahalı mı?” sorusunu “Barış Manço şarkısını onun gibi okuyan görmedim. Yeter ki doğru ve güzel yapılsın. Telif kısmını biz takip etmiyoruz ama pahalı değil. Babamızla ticari konuların hiçbir zaman yan yana gelmesini sevmiyoruz. Hatta piyasaya göre ucuz” şeklinde yanıtladı.

Cadde

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13