UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZMİR'İN BORNOVA İLÇESİNDE POLİS TAKİBİNDEKİ 2 CANLI BOMBA YAKALANDI!..

İZMİR'İN BORNOVA İLÇESİNDE POLİS TAKİBİNDEKİ 2 CANLI BOMBA YAKALANDI!..

İZMİR'İN BORNOVA İLÇESİNDE POLİS TAKİBİNDEKİ 2 CANLI BOMBA YAKALANDI!..

Türkiye'de ardı arkası kesilmeyen şehit haberleri sarsılan vatandaş Bornova'da canlı bomba şoku yaşadı. Son iki günde düzenlenen terör saldırılarında toplam 34 güvenlik görevlisi şehit olurken çok sayıda güvenlik görevlisi de yaralanmıştı.  Bugün İzmir'de olası bir facianın eşiğinden dönüldü. Canlı bombalar Bornova’da polisimizin günlerce süren takibinden sonra başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi. KCK İzmir yapılanması liderlerinden ikisi İzmir’in Bornova İlçesinde kahvehanede yakalandılar.

Bugün İzmir'de olası bir facianın eşiğinden dönüldü. Canlı bombalar Bornova’da polisimizin günlerce süren takibinden sonra başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi.

KCK İzmir yapılanması liderlerinden ikisi İzmir’in Bornova İlçesinde kahvehanede yakalandılar.

İzmir’de büyük bir eylem için hazırlık yaptıkları iddia edilen 2 KCK’lı terörist etkisiz hale getirildikten sonra, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.  Polis tarafından başarılı bir takip sonucu ele geçirilen canlı bombalar İzmir Emniyeti'ne götürüldü.  Halkı uyanık olmaya davet eden yetkililer şüpheli gördükleri her şeyi Polis İmdat 155 i aramalarını tavsiye ettiler. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERizmir  bornova  terör  bomba  canlı bomba